PSG ar putea regreta ca a refuzat-o pe Barcelona! Oferta SCANDALOASA facuta de catalani pentru a-l readuce pe Neymar 

PSG ar putea regreta ca a refuzat-o pe Barcelona! Oferta SCANDALOASA facuta de catalani pentru a-l readuce pe Neymar 

Barcelona a incercat sa il readuca pe Neymar pe Camp Nou inca de anul trecut, insa PSG a refuzat sa negocieze. 

Catalanii au incercat sa negocieze cu oficialii campioanei Franeti pentru a realiza transferul lui Neymar. La ultima intalnire dintre cele doua parti, clubul francez cerea 150 de milioane plus Rakitic, Todibo si Ousmane Dembele, sub forma de imprumut. 

Barcelona le-a oferit cu 20 de milioane mai putin francezilor, plus jucatorii doriti. In acel moment Neymar, pentru a-si forta plecarea s-a oferit sa puna el restul de 20 de miloane pentru a incheia acordul, conform Mundo Deportivo. 

Insa, Barcelona a recalculat situatia, tinand cont ca in vara anului trecut a cheltuit 120 de milioane pe clauza lui Griezmann, si i-a transferat si pe De Jong si Junior Firpo. Inca un impediment ar fi fost salariul lui Neymar, care ar fi fost peste cel al fotbalistilor pe care catalanii ii trimiteau la schimb. 

PSG ar putea regreta ca a refuzat oferta Barcelonei tinand cont de situatia actuala a fotbalului din cauza pandemiei de coronavirus, dar si de faptul ca se prevede o criza economica odata incheiata pandemia. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies