Lautaro Martinez Neymar Spania

Afacerea de SUTE de milioane la care se gandeste Barcelona! Neymar si Lautaro, langa Messi!

Barca pregateste un restart pentru vara acestui an!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Aprilie 2020, 11:26
Data actualizarii: Vineri 03 Aprilie 2020, 11:31

Barcelona doreste sa isi intareasca echipa, iar revolutia majora e pregatita pentru atac, Gigantii din Spania se afla in discutii cu Lautaro Martinez, insa si revenirea lui Neymar este una dintre prioritati.

Catalanii ar putea sa realizeze in aceasta vara ambele transferuri, scrie Mundo Deportivo. Principala problema este ca Barcelona sa nu incalce regula fair play-ului financiar, iar venirea celor doi se poate realiza doar in anumite conditii. Coutinho, Griezmann si Dembele ar urma sa plece pentru ca Barca sa recupereze din pierderile financiare.

Coutinho este dorit de Leicester, care este dispusa sa plateasca pentru readucerea brazilianului in Premier League. La campionii Spaniei s-ar putea forma o noua tripleta magica in atac, dupa faimosul MSN. Messi, Lautaro si Neymar este trio-ul la care viseaza fanii si de la care asteapta din nou cat mai multe trofee.

Afacerea ar putea sa scoata 350 de milioane de euro din conturile Barcelonei. Lautaro e cotat la 150 de milioane de Inter, in timp ce Neymar nu va putea fi 'rascumparat' de la PSG pentru mai putin de 200.

Modifică setările cookies