PSG Di Maria Franta Ligue 1 Neymar Franta

Neymar, pacalit de portarul advers! Pozitionarea neobisnuita care l-a derutat pe brazilian! Super gol marcat de Di Maria direct din corner

PSG a infruntat pe Brest in ultima etapa a Ligue 1, iar partida a fost plina de evenimente.

Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 23 Mai 2021, 23:00
Data actualizarii: Duminica 23 Mai 2021, 23:06

Dupa un start de partida si dominare copiasa a celor de la PSG, a venit un penalty pentru oaspeti, executat de cel mai bun jucator de pana atunci, Neymar. Brazilianul a intampinat insa un portar pregatit de jocuri ale mintii, care s-a pozitionat foarte mult in partea dreapta a porti, lasandu-i deliberat un colt liber, pe care atacantul a si vrut sa suteze, insa a tras pe langa poarta, in mod surprinzator.

  • Neymar, pacalit de portarul advers! Pozitionarea neobisnuita care l-a derutat pe brazilian! Super gol marcat de Di Maria direct din corner

Totusi, formatia pregatita de Mauricio Pochettino a fost salvata de argentinianul Angel Di Maria, care a oferit un nou moment de geniu, lucru obisnuit pentru fanii echipei, marcand direct din corner si aducandu-si formatia in avantaj inainte de pauza.

PSG trebuie sa invinga obligatoriu pentru a spera sa mai aiba o sansa la titlu, insa trebuie sa astepte pasul gresit al lui Lille, care conducea insa cu 2-0 la pauza pe Angers, in urma unor goluri marcate de Jonathan David si Burak Yilmaz.

Modifică setările cookies