Sporturi

Un jucător de la PSG și naționala Franței a fost înjunghiat în noaptea de Revelion!

Incidentul a avut loc pe o stradă din arondismentul 8 din Paris, iar poliția a declanșat o anchetă pentru tentativă de omor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 10:04
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 10:08

Elohim Prandi (23 de ani, 1.93 metri și 101 kilograme), handbalist la PSG și la naționala Franței, a fost rănit de mai multe lovituri de cuțit în noaptea de Revelion, scrie L'Equipe.

”Noaptea trecută, Elohim Prandi a fost victima unei agresiuni violente la Paris și a suferit mai multe răni în urma loviturilor de cuțit. Jucătorul se află acum în spital și starea sa nu ne dă motive de îngrijorare”, a comunicat PSG Handball.

Handbalistul ar putea rata prezența la Euro 2022

Înjunghiat în apropierea plămânilor și a splinei, Prandi este acum în afara oricărui pericol. Incidentul a avut loc pe o stradă din arondismentul 8 din Paris, poliția demarând deja ancheta pentru tentativă de omor.

Unul dintre cei mai promițători handbaliști francezi ai momentului, Elohim Prandi ar putea pierde acum prezența la turneul final al Campionatului European din acest an.

Incidentul aduce aminte de tragedia întâmplată în 2009, când handbalistul român Marian Cozma a fost înjunghiat într-un club de noapte din Veszprem și a decedat la doar 27 de ani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies