Messi a recunoscut tot. Cum a fost, cu adevărat, acomodarea la PSG, alături de fostul rival Sergio Ramos

Lionel Messi PSG Sergio Ramos Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 08:41
Data actualizarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 10:32

Mult timp adversari în Primera Division, Lionel Messi și Sergio Ramos au ajuns să fie colegi la PSG.

Cele două staruri trăiesc o perioadă specială, după mulți ani petrecuți în același campionat, FC Barcelona, respectiv Real Madrid. 

Chiar dacă fundașul spaniol încă nu a debutat pentru PSG și d-abia a început antrenamentele de grup, Lionel Messi a vorbit într-un interviu acordat cotidianului Marca despre relația cu Ramos, după atâția ani de rivalitate.

"La început a fost dificil după o perioadă atât de lungă în care am fost adversari. Să fim căpitani pentru FC Barcelona și Real Madrid, după atâtea El Clasico jucate. Ne-am respectat reciproc. Să fiu coechipier cu el acum este un spectacol. Puțin câte puțin, ni se alătură și sper că va evolua cât mai repede. Este o persoană formidabilă", a declarat Lionel Messi. 

Ofertă impresionantă de la Sergio Ramos
 

Deși mulți se așteptau să iasă scântei odată cu transferul lui Messi, situația a fost fix opusă. El Pais scrie că Ramos i-a oferit argentinianului să stea în casa lui până când el și Antonela se acomodează cu mutarea. 

Dacă tu și familia ta preferați să stați într-o casă și nu într-un hotel, puteți să rămâneți la mine acasă”, i-ar fi transmis Ramos lui Messi conform sursei citate. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!