Neymar Liga Campionilor Paris Saint Germain santos Franta

Mesajul EMOTIONANT al lui Neymar pentru un tanar fan! Copilul si-a pierdut un picior in urma unui atac din Siria

Neymar a avut un mesaj emotionant pentru un fan al sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Aprilie 2020, 17:46
Data actualizarii: Joi 30 Aprilie 2020, 17:51

Neymar a trimis miercuri un mesaj  de sustinere unui baiat sirian care si-a pierdut o parte a piciorului din cauza exploziei unei bombe in timpul razboiului, si care se declara mare fan al starului brazilian.

"Khamis, multumesc pentru sustinere. Iti trimit o imbratisare pentru tine si familia ta.". a spus Neymar intr-un videoclip publicat pe retelel de socializare. Povestea lui Khamis a fost dezvaluita in Brazilia prin Santos, clubul la care s-a format Neymar. Santos a lansat recent imagini cu baietelul imbracat in echipamentul echipei Albinegro si jucand fotbal cu o proteza la picior.

Copilul si-a declarat dragostea pentru Santos si pentru Neymar intr-un videoclip, iar starul de la Paris Saint Germain a dorit sa raspunda. "In ciuda tristului razboi din tara sa, Khamis a gasit o cale in fotbal si spera la zile mai bune.", au spus consilierii lui Neymar.

Neymar (28 de ani) se afla in Rio de Janeiro, unde a primit vestea anularii campionatului din Franta. Jucatorul se antreneaza pentru a ramane in forma pentru meciurile ramase din Liga Campionilor.

Modifică setările cookies