Mesajul EMOTIONANT al lui Neymar pentru un tanar fan! Copilul si-a pierdut un picior in urma unui atac din Siria

Mesajul EMOTIONANT al lui Neymar pentru un tanar fan! Copilul si-a pierdut un picior in urma unui atac din Siria

Neymar a avut un mesaj emotionant pentru un fan al sau.

Neymar a trimis miercuri un mesaj  de sustinere unui baiat sirian care si-a pierdut o parte a piciorului din cauza exploziei unei bombe in timpul razboiului, si care se declara mare fan al starului brazilian.

"Khamis, multumesc pentru sustinere. Iti trimit o imbratisare pentru tine si familia ta.". a spus Neymar intr-un videoclip publicat pe retelel de socializare. Povestea lui Khamis a fost dezvaluita in Brazilia prin Santos, clubul la care s-a format Neymar. Santos a lansat recent imagini cu baietelul imbracat in echipamentul echipei Albinegro si jucand fotbal cu o proteza la picior.

Copilul si-a declarat dragostea pentru Santos si pentru Neymar intr-un videoclip, iar starul de la Paris Saint Germain a dorit sa raspunda. "In ciuda tristului razboi din tara sa, Khamis a gasit o cale in fotbal si spera la zile mai bune.", au spus consilierii lui Neymar.

Neymar (28 de ani) se afla in Rio de Janeiro, unde a primit vestea anularii campionatului din Franta. Jucatorul se antreneaza pentru a ramane in forma pentru meciurile ramase din Liga Campionilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies