Franta

Mbappe, certat de un fost fotbalist de la Olympique Marseille: ”A făcut un pas înapoi în ultimii trei ani”

Kyllian Mbappe este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lume.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 23:22
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 00:09

Atacantul francez rămâne unul dintre liderii lui PSG, chiar dacă fosta campioană a Franței mai are în lot fotbaliști precum Neymar sau Messi. Totuși, punctul culminant al carierei lui Mbappe este, fără îndoială, Campionatul Mondial din 2018.

Atunci, Kylian a fost principalul atu în triumful francezilor, care au defilat la acel turneu. Tony Cascarino, fost fotbalist la Olympique Marseille (102 meciuri/68 de goluri), Nancy (81/34), Chelsea (45/8), Aston Villa (14/5), Millwall (11/5) și Celtic (4/0), l-a criticat pe Mbappe, spunând că atacantul a avut o scădere de formă în ultimii ani.

  • Mbappe, certat de un fost fotbalist de la Olympique Marseille: ”A făcut un pas înapoi în ultimii trei ani”

”Jucătorul care a jucat la Cupa Mondială din 2018 a fost electric și zdrobitor. La vremea aceea, era fără îndoială, cel mai bun din lume. De aceea am fost dezamagit de prestația sa de la Campionatul Europeam sau despre presupusa sa nepăsare. Acum nu mai are același impact asupra echipei naționale a Franței.

Sunt momente în care poți vedea trecutul unui fotbalist și valoarea sa. Mbappe nu iese în evidență atât de des. Are 22 de ani, trebuie să își revină. A făcut un pas înapoi în  ultimii trei ani”, a spus Tony Cascarino, conform Marca.

CITESTE SI

Modifică setările cookies