Lionel Messi nu și-a dat acordul! Cotidianul L'Equipe dezvăluie situația contractuală a starului de la PSG 

Lionel Messi L Equipe PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 08:25
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 08:40

Lionel Messi se află la Paris Saint-Germain din vara anului 2021 și mai are contract până la finalul lui iunie 2023 cu posibilitatea de prelungire pe încă un an.

În urmă cu câteva zile, Fabrizio Romano a dat publicității detalii noi despre înțelegerea dintre Lionel Messi și PSG pentru prelungirea contractului. 

Jurnalistul a dezvăluit că există deja "un acord verbal" pentru continuarea colaborării dintre cele două părți, decizia fiind luată încă din ultimele zile ale competiției din Qatar.

L'Equipe anunță că încă nu există o înțelegere între PSG și Lionel Messi

La primul meci oficial al lui Lionel Messi pentru formația de pe Parc des Princes, după ce a ridicat deasupra capului trofeul mult râvnit, Cupa Mondială, cu Argentina, starul a reușit să înscrie și primul gol cu noua titulatură.

După fluierul final al partidei cu Angers, jucătorii s-au îndreptat spre fanii din peluză pentru a sărbători succesul obținut, însă starul argentinian a preferat să meargă la vestiar, relația sa cu suporterii parizieni fiind una complicată. 

În plus, cotidianul L'Equipe anunță că încă nu există o înțelegere între PSG și Lionel Messi, fotbalistul nefiind convins de proiectul de pe Parc des Princes.

  • 54 de partide are Lionel Messi pentru PSG, marcând 24 de goluri
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!