Lionel Messi a decis! Detalii de ultimă oră despre viitorul starului argentinian 

Lionel Messi PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 18:20
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 18:32

Lionel Messi se află la Paris Saint-Germain din vara anului 2021 și mai are contract până la finalul lui iunie 2023 cu posibilitatea de prelungire pe încă un an.

Starul argentinian a dezvăluit că va lua o decizie cu privire la viitorul său profesional după participarea la Campionatul Mondial din Qatar.

Triumful la turneul final a reprezentat unul dintre momentele de cotitură din cariera sa, trofeul mondial fiind singurul care îi lipsea din palmaresul impresionant.

Lionel Messi rămâne la PSG!

Fabrizio Romano a dat publicității detalii noi despre înțelegerea dintre Lionel Messi și PSG pentru prelungirea contractului. 

Jurnalistul a dezvăluit că există deja "un acord verbal" pentru continuarea colaborării dintre cele două părți, decizia fiind luată încă din ultimele zile ale competiției din Qatar.

În zilele următoare va exista o întâlnire pentru a pune la punct detalii despre durata contractului, salariu și alte amănunte, neffind încă stabilit dacă înțelegerea se va prelungi pentru un an sau doi.

Semnarea contractului nu se va face în zilele următoare, ci se va aștepta pentru a pune la punct fiecare aspect, mai ales că nu există vreo îndoială că Lionel Messi va rămâne pe Camp Nou.

În plus, FC Barcelona nu a făcut nicio ofertă concretă pentru starul argentinian, nu au existat negocieri de nicio natură.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!