Dezvăluiri despre negocierile dintre PSG și Leo Messi! Moment neștiut din vestiar: „I-am zis la pauză: 'trebuie să îi iei pe ceilalți după tine!' Asta mi-a răspuns”

Leo Messi Luis Campos Paris Saint-Germain Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 13:59
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 14:01

Paris Saint-Germain are un obiectiv clar în următoarea perioadă, prelungirea contractului lui Leo Messi. 

Luis Campos, directorul sportiv al lui Paris Saint-Germain, a oferit un interviu pentru Telefoot în care a vorbit despre ratarea transferului lui Hakim Ziyech, dar și despre discuțiile cu Leo Messi legate de prelungirea înțelegerii. 

„Am făcut tot posibilul să îl transferăm pe Ziyech. Cele trei părți ar fi trebuit să funcționeze. A existat disponibilitate din partea noastră, din partea jucătorului, dar nu și de la Chelsea, din păcate, în ultimul moment. 

Prelungirea contractului lui Mbappe a fost cel mai important eveniment al anului pentru proiect. E dificil să îl pierzi pe Kylian. L-am făcut foarte trist după accidentare, însă l-am văzut și muncind pentru a reveni cât mai repede posibil. Asta este personalitatea câștigătorilor”, a declarat Luis Campos conform as.com

Detalii despre negocierile cu Leo Messi 

Totodată, Luis Campos a vorbit despre prelungirea contractului lui Leo Messi. Înțelegerea argentinianului cu campioana Franței expiră în această vară, iar directorul sportiv a oferit detalii. Campos a dezvăluit și un episod din vestiar de la o discuție purtată cu Messi, la pauza meciului cu Montpellier, câștigat de PSG cu 3-1, în care argentinianul a și înscris. 

„În aceste momente negociem cu Messi prelungirea contractului. Mi-ar plăcea să îl ținem la proiect, nu pot să ascund asta. Negociem pentru a atinge acest obiectiv și să rămână cu noi. Îmi amintesc ce i-am zis lui Messi la pauza meciului cu Montpellier: 'trebuie să îi iei pe toți ceilalți cu tine. El mi-a răspuns 'stai liniștit'. Și a făcut o două repriză excepțională!”, a adăugat Campos. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!