PSG Christophe Galtier Lionel Messi Franta

VIDEO Dezvăluirea lui Christophe Galtier despre Lionel Messi. Ce le-a "cerut" jucătorilor să facă pentru starul argentinian 

PSG a obținut o victorie importantă, scor 2-1, cu Toulouse, în etapa 22 din Ligue 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 22:59
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 23:05

Oaspeții au deschis scorul în minutul 20 prin van den Boomen, iar campioana Franței a restabilit egalitatea prin Hakimi, în minutul 38.

Golul victoriei a fost marcat de Lionel Messi în urma unei execuții spectaculoase, starul argentinian reușind să suplinească cu brio absențele unor nume importante din echipă, precum Kylian Mbappe, Neymar, Marco Veratti sau Sergio Ramos. 

La finalul partidei, Christophe Galtier a dezvăluit că le-a cerut jucătorilor să-l ajute pe Lionel Messi, să joace pentru el.

"Cer echipei să joace și să lucreze pentru Leo Messi. Îl eliberăm de anumite sarcini pentru a-l face să se simtă cât mai confortabil. Colegii săi nu ar trebui să se bazeze pe el, ci să lucreze mai mult pentru a-i permite să-și găsească spații", a spus tehnicianul parizienilor.

Cum se înțeleg Messi și Neymar după finala de la Mondialul din Qatar
 

Duelul din finala mondială a fost unul special pentru PSG, ținând cont că Lionel Messi și Kylian Mbappe au fost implicați direct în luota pentru trofeu.

După succesul sud-americanilor s-a speculat despre o posibilă răcire a relațiilor între cei doi, însă Lionel Messi a ținut să pună capăt acestui subiect, dezvăluind ce s-a întâmplat în vestiarul de la PSG, după turneul final.

"Nu îmi plac lucrurile astea (n.r. - speculațiile despre situația de la PSG). A fost simpatic să fiu primit așa, dar m-am simțit destul de rușinat să fiu în centrul atenției. Dar a fost plăcut ca toți cei cu care lucrez să îmi aprecieze reușita.

Am vorbit despre meci, despre festivități, despre felul în care au trăit oamenii din Argentina (n.r. - cu Kylian Mbappe). Totul a fost foarte bine. 

Am fost și eu de cealaltă parte (n.r. - pierderea unei finale mondiale). Adevărul este că nu a fost nicio problemă cu Kylian, ba din contră", a povestit Lionel Messsi în presa din Argentina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!