Declarația lui Christophe Galtier după ce a plecat de la PSG: "Îi mulțumesc în mod deosebit"

Christophe Galtier PSG Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iulie 2023, 15:32
Data actualizarii: Joi 06 Iulie 2023, 15:35

PSG a anunțat despărțirea oficială de Christophe Galtier, în locul său fiind adus Luis Enrique

În vârstă de 56 de ani, Christophe Galtier a fost recrutat în vara trecută de Luis Campos, consilierul sportiv al clubului PSG, cu care antrenorul colaborase anterior la Lille. După oficializarea despărțirii de campioana Franței, tehnicianul a transmis un scurt mesaj despre perioada petrecută pe Parc des Princes. 

"La momentul în care se încheie și se deschide un nou capitol pentru PSG, vreau să mulțumesc pentru acest sezon intens.

Le mulțumesc jucătorilor, care au fost magnifici și cu care am câștigat al 11-lea titlu istoric. Mulțumesc oficialilor și echipei tehnice pentru susținerea lor. Mulțumesc echipei din spatele echipei (administrație și organizare), indispensabilă și devotată. Dar și departamentului medical. 

Dar mai ales președintelui Nasser Al Khelaifi pentru sprijinul permanent, mai ales în momentele dificile. Le urez celor de la PSG să trăiască un sezon intens și plin de emoții. Și mult noroc lui Luis Enrique", a fost comunicatul transmis de francez. 

PSG trebuie să-i plătească o avere lui Christophe Galtier
 

Publicația franceză Le Parisien a dezvăluit că antrenorul trebuie să primească șase milioane euro din partea celor de la PSG, suma reprezentând salariul pe care ar fi trebuit să-l primească în anul de contract care îi mai rămăsese pe Parc des Princes.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!