De ce intotdeauna el?! :) Dezvaluirea fabuloasa facuta de Mino Raiola: "I-am dat lui Balotelli Bentley-ul meu pentru cateva ore. Apoi am primit un telefon..."

Autor: Sport.ro
Sambata 10 Martie 2018, 19:10

	De ce intotdeauna el?! :) Dezvaluirea fabuloasa facuta de Mino Raiola: "I-am dat lui Balotelli Bentley-ul meu pentru cateva ore. Apoi am primit un telefon..."

Mino Raiola, impresarul lui Mario Balotelli, a povestit in Il Giornale un episod amuzant.

Impresarul milionar care ii reprezinta pe Balotelli, Ibrahimovic ori Donnarumma, Mino Raiola, a vorbit in cotidianul italian Il Giornale.

Raiola a vorbit despre nebuniile lui Mario Balotelli, povestind cum i-a imprumutat atacantului Bentley-ul sau. Balotelli a luat masina si in cateva ore a lovit-o.

"Mario e nebun! Dar il iert pentru ca e un baiat bun si sufletist. M-a intrebat daca poate sa imprumute Bentley-ul meu. I-am zis ca i-l dau daca da doua goluri contra lui Marseille.

Intre timp eu am uitat de pariu, dar dupa meciul direct m-a sunat si mi-a zis: "Mino, cheile!". I-am replicat: "Ce chei, ma?!".

"Mino, am dat doua goluri, ai promis ca-mi dai masina", mi-a spus el!

N-am avut de ales, i-am dat masina sa se plimbe. S-a dus la un restaurant si a lovit un pilon de beton cand dadea cu spatele. M-a sunat si mi-a zis cu o voce moale: "Mino, imi pare rau...".

Nu m-am putut supara pe el. Nu te poti supara pe Mario", a povestit Raiola.

Impresarul l-a laudat pe Balotelli, dar si pe parintii sai adoptivi.

"Mario este un fenomen. A fost norocos ca a fost adoptat de doi oameni fantastici, pentru ca, sa fim sinceri, traim intr-o lume rasista.

A suferit mult cand a fost copil. Daca Mario ar fi avut mentalitatea lui Zlatan, ar fi avut 5 Baloane de Aur. Atat de talentat este", a adaugat acesta.

Biletele pentru transportul în comun în București se scumpesc de duminică. Ce preț vor avea
BRAT
Modifică setările cookies