BREAKING NEWS | Decizie CRUNTA luata de PSG impotriva lui Neymar! Cum il pedepsesc pentru ca nu s-a prezentat la antrenamente

BREAKING NEWS | Decizie CRUNTA luata de PSG impotriva lui Neymar! Cum il pedepsesc pentru ca nu s-a prezentat la antrenamente

Cei de la Paris Saint-Germain au luat o decizie dura impotriva lui Neymar.

Situatia dintre Paris Saint-Germain si Neymar este din ce in ce mai tensionata. Jucatorul brazilian vrea sa plece inapoi la Barcelona si nu s-a prezentat luni la baza de antrenament al clubului. Conform spuselor tatalui sau, cei de la PSG stiau ca Neymar se va intoarce la club abia pe 15 iulie.

Insa cei de la PSG au decis sa emita un comunicat prin care au condamnat absenta lui Neymar si au anuntat ca acesta va fi sanctionat. Conform celor de la UOL, Neymar a aflat deja sanctiunea!

Neymar pierde o suma importanta

Cei de la Paris Saint-Germain au decis sa ii anuleze un bonus din contract in valoare de 375.000 de euro! Decizia risca sa rupa definitiv relatia dintre jucator si club. Cei de la PSG au admis astazi ca au avut loc primele contacte cu Barcelona cu privire la transferul lui Neymar.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rusia expulzează un diplomat român, ca răspuns la acţiunile autorităţilor de la Bucureşti
BRAT
Modifică setările cookies