Neymar, dat disparut de cei de la Paris Saint-Germain: "Condamnam decizia jucatorului!" Update: Reactia lui Neymar dupa atacul celor de la PSG 

Neymar, dat disparut de cei de la Paris Saint-Germain: "Condamnam decizia jucatorului!" Update: Reactia lui Neymar dupa atacul celor de la PSG 

Neymar nu s-a prezentat la antrenamentele celor de la PSG.

Update 21.45: Neymar a reactionat dupa comunicatul emis de Paris Saint-Germain, spunand ca oficialii clubului erau constienti ca va reveni la club pe 15 iulie! Neymar sustine ca are indatoriri fata de "Instituto Proyecto Neymar Junior", lucru cunoscut celor de la PSG, club care si a colaborat cu acest proiect.

Neymar i-a asigurat pe cei de la PSG ca va fi prezent in data de 15 iulie la antrenamentele echipei.


Cel mai scump jucator din istorie, Neymar, trebuia sa se intoarca pentru startul presezonului la PSG la inceputul acestei saptamani. Brazilianul nu s-a prezentat insa la club iar campioana Frantei a emis un comunicat! Cei de la PSG sustin ca nu au fost instiintati de catre Neymar ca acesta va lipsi de la reunire.

"Paris Saint-Germain a constatat ca jucatorul Neymar Jr nu s-a prezentat la data si locatia stabilitata, fara a fi autorizat de catre club in avans. Paris Saint-Germain condamna aceasta situatie si va lua masurile corespunzatoare"
anunta site-ul oficial al clubului.

Neymar forteaza transferul la Barcelona

Neymar isi doreste sa revina la Barca in aceasta vara, insa cei de la PSG nu au de gand sa-l cedeze pe cel mai scump jucator din istorie. Negocierile dintre cele doua tabere sunt anevoioase, insa Neymar le-a transmis apropiatilor ca sigur va juca alaturi de Messi in sezonul viitor.

In urma absentei de la reunire, Neymar se va alege cel mai probabil cu o amenda uriasa.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. Israelul intensifică raidurile aeriene şi combate revoltele interne
BRAT
Modifică setările cookies