Atacantul care se luptă cu Mbappe la titlul de golgheter, scandal uriaș pentru o fraudă școlară, în 2021!

Mostafa Mohamed Egipt FC Nantes golgheter ligue 1 kylian mbappe Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 19:46
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 19:47

Colegul lui Salah putea fi acum la închisoare, după ce a încercat să fraudeze examenele la facultate.

Atacantul Mostafa Mohamed este considerat unul dintre cei mai buni atacanți din Ligue 1. 

Implicat într-un scandal monstru, în urmă cu aproape doi ani

La finalul anului 2021, internaţionalul egiptean Mostafa Mohamed s-a găsit în centrul unui scandal uriaș în țara natală și a scăpat la mustață de condamnarea la închisoare. El a fost convocat să participe la Cupa Africii pe Naţiuni, care s-a desfășurat în Camerun, în ianuarie 2022, dar avea și examene de dat la Higher Institute for Management and Information Technology din orașul Shabramant

Profesorii au anunțat conducerea universității că un alt bărbat s-a prezentat în locul său la examen, iar instituția a chemat poliția, care l-a arestat pe prietenul fotbalistului. Ziarul Al-Ahram a dezvăluit că vedeta a scăpat de urmărirea penală în acest caz, numai după ce tânăr cu diplomă în literatură și cu rezultate bune la învățătură a luat întreaga vină asupra sa, declarând că a venit la trei examene din propria inițiativă, pentru a-și ajuta prietenul, care nu a avut niciun amestec. Fotbalistul evolua la Galatasaray, iar în această vară a fost cumpărat de FC Nantes cu 6 milioane de euro, după ce fusese împrumutat pentru un sezon. 

Mbappe a plecat ca din pușcă în acest debut de sezon

Mostafa Mohamed (25 de ani) este născut la Giza, al treilea cel mai mare oraș din Egipt, și a fost legitimat la Zamalek (2016, 2020-2021), El Dakhleya (2016-2017), Tanta (2017-2018), El Gaish (2018-2019), Galatasaray (2021-2023) și FC Nantes (2022-2023). Are 23 de selecții și 6 goluri pentru naționala Egiptului. În acest sezon de Ligue 1, el are marcate 4 goluri în 5 meciuri pentru "Canari", echipa sa aflându-se pe locul 15 în campionat, ultimul de deasupra liniei pozițiilor retrogradabile. 

Clasamentul golgheterilor din Franța este condus de Kylian Mbappe (PSG / 7 goluri, 4 meciuri), urmat de Mostafa Mohamed (Nantes, 4 goluri, 5 meciuri) și Wissam Ben Yedder (AS Monaco / 4 goluri, 5 meciuri), Zakaria Aboukhlal (Toulouse), Akor Jerome Adams (Montpellier), Nabil Alioui (Le Havre), Romain Del Castillo (Brest), Takumi Minamino (AS Monaco), Terem Moffi (Nice), Ibrahim Salah (Rennes), Mousa Tamari (Montpellier) și Teddy Teuma (Reims), fiecare cu câte trei goluri. 

Foto - Getty Images

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!