„Am discutat cu el!” Bogdan Stancu, pe lista unui club din Liga 1. Atacantul a fost dorit și de FCSB vara trecută

Bogdan Stancu Eyupspor FC Arges Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 19:12
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 19:16

Bogdan Stancu (34 de ani), din nou în vizorul unei echipe din Liga 1, după ce vara trecută a fost dorit de FCSB.

Bogdan Stancu (34 de ani) a devenit liber de contract după despărțirea de Eyupsor, echipă din liga secundă a Turciei, și a fost dorit de FC Argeș.

Stancu, discuție cu Andrei Prepeliță

„Motanul” a avut o discuție cu Andrei Prepeliță, antrenorul lui FC Argeș, și l-a anuțat pe acesta că nu își dorește în momentul de față o colaborare cu piteștenii.

„Ne-am gândit la Bogdan Stancu şi Andrei (n.r. - Prepeliţă) chiar a vorbit cu el, dar nu şi-a dorit să se întoarcă la Piteşti în momentul în care am discutat cu el. Pe Bogdan ni l-am dorit. 

A fost o perioadă stresantă, au plecat foarte mulţi jucători. Am avut noroc cu susţinerea domnului Gentea (n.r. primarul Piteştiului), în momentul când i-am prezentat lista cu toţi jucătorii pe care vrem să îi aducem, aleşi de mine şi de antrenor pe parcursul a trei luni de zile...”, a spus Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, în cadrul unei conferințe de presă.

FC Argeș a fost echipa la care Bogdan Stancu a făcut junioratul. Acesta a plecat în 2006 la Unirea Urziceni, iar în 2008 a ajuns la FCSB, pentru două milioane de euro.

În 2011, Becali a încasat nu mai puțin de cinci milioane de euro de pe urma transferului lui Bogdan Stancu la Galatasaray.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!