Bogdan Stancu Eyupspor FC Arges Fotbal intern

„Am discutat cu el!” Bogdan Stancu, pe lista unui club din Liga 1. Atacantul a fost dorit și de FCSB vara trecută

Bogdan Stancu (34 de ani), din nou în vizorul unei echipe din Liga 1, după ce vara trecută a fost dorit de FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 19:12
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 19:16

Bogdan Stancu (34 de ani) a devenit liber de contract după despărțirea de Eyupsor, echipă din liga secundă a Turciei, și a fost dorit de FC Argeș.

Stancu, discuție cu Andrei Prepeliță

„Motanul” a avut o discuție cu Andrei Prepeliță, antrenorul lui FC Argeș, și l-a anuțat pe acesta că nu își dorește în momentul de față o colaborare cu piteștenii.

„Ne-am gândit la Bogdan Stancu şi Andrei (n.r. - Prepeliţă) chiar a vorbit cu el, dar nu şi-a dorit să se întoarcă la Piteşti în momentul în care am discutat cu el. Pe Bogdan ni l-am dorit. 

A fost o perioadă stresantă, au plecat foarte mulţi jucători. Am avut noroc cu susţinerea domnului Gentea (n.r. primarul Piteştiului), în momentul când i-am prezentat lista cu toţi jucătorii pe care vrem să îi aducem, aleşi de mine şi de antrenor pe parcursul a trei luni de zile...”, a spus Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, în cadrul unei conferințe de presă.

FC Argeș a fost echipa la care Bogdan Stancu a făcut junioratul. Acesta a plecat în 2006 la Unirea Urziceni, iar în 2008 a ajuns la FCSB, pentru două milioane de euro.

În 2011, Becali a încasat nu mai puțin de cinci milioane de euro de pe urma transferului lui Bogdan Stancu la Galatasaray.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies