VIDEO „Ai venit la mine să te angajez!” Gigi Becali, atac la adresa lui Burchel după sesizarea făcută către FRF: „Ce faci, mă, tu, ești nebun? Te crezi inchizitor?”

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 15:04
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 15:40

Continuă scandalul dintre oficialii FCSB-ului și Lucian Burchel, pornit după plecarea în cantonament al roș-albaștrilor. 

Lucian Burchel, șeful Școlii Federale de Antrenori, a făcut sesizare către FRF în cazul lui Mihai Pintilii, după ce FCSB a plecat în cantonament fără antrenorul din acte. Fostul fotbalist pregătește echipa, în ciuda faptului că este delegat în acte. 

Cazul a fost pus luni, 23 ianuarie, pe masa Comisiei de Disciplină, însă s-a decis amânarea cazului și au oferit un nou termen, pe 30 ianuarie. Lucian Burchel a cerut suspendarea lui Mihai Pintilii, iar asta a stârnit furie în rândul conducerii roș-albastre. 

Gigi Becali tună și fulgeră: „L-am sunat pe Burleanu!” 

După atacurile lui Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, la adresa lui Burchel, Gigi Becali a vorbit și el despre situație și sesizarea făcută de șeful Școlii de Antrenori. Finanțatorul vicecampioanei a avut cuvinte dure la adresa lui Lucian Burchel, dezvăluind și că oficialul a căutat să se angajeze la FCSB după despărțirea de Academia „Gheorghe Hagi” din octombrie 2019, unde a ocupat funcția de manager tehnic. 

„Cu Burchel, eu l-am sunat pe Burleanu, am zis să avem tot timpul un dialog și am vrut să îl întreb: 'Domnule, vreau să te întreb un lucru, noi ne-am angajat inchizitor? Tu te crezi inchizitor? Bă, tu te crezi inchizitor? Noi îți dăm salariu să te dai inchizitor, ce ești, mă, tu, procuror?' Păi, s-a făcut procuror, mă. La instanță să se ancheteze și să se hotărască dacă a greșit. 

Păi, ce faci, mă, tu, ești nebun? Nici procurorul nu zice să se ancheteze, anchetează el cum a făcut ăla de la Referendum, procurorul meu, descrii fapta, ce a făcut, ce a greșit. Comisia anchetează, mă? Comisia judecă, ăia sunt judecători. Noi colaborăm, el ia salarii acolo, nu că vine el, stai puțin. 

Păi, ne-am dus în Turcia la distracție, mă, turiști. I-a zis și Stoichiță, am înțeles, i-a zis lui Vali (n.r. Valeriu Argăsăeală): 'Păi, ești nebun? Dacă mă distram mă duceam la o miuță și eu cu ei. Cea mai mare greșeală a vieții mele', i-a zis Stoichiță, 'că l-am adus pe Burchel'. Ăla se crede procuror, mă, dar nu ești, mă. 

Nu știa atunci cu Rădoi, acum a vrut să iasă în față. De unde știi tu, mă, că a plecat în cantonament cu echipa? Nu te primesc în Turcia, pun bariere, băi, Burchel, nu are nimeni voie să intre la noi în curte, ce ești tu, anchetator?

Pe unul ca Burchel, dacă îl pui șef la DNA, toată lumea va fi arestată. Inventează el... 'Eu sunt Burchel'. Bă, ești tu Burchel? Ai venit la mine să te angajez și ți-am zis 'Pleacă, mă, de aici că ai venit de la Gică!'”, a declarat Gigi Becali. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!