Mihai Stoica antrenor fcsb FCSB Lucian Burchel mihai pintilii Superliga

Mihai Stoica nu se poate abține: "Dacă îl sună Arici Pogonici... Burchel răspunde!"

Situația în ceea ce privește antrenorul de la FCSB este intens comentată în ultimele săptămâni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 21:17
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 21:30

Fără carnet de antrenor și fără licențele necesare, Mihai Pintilii ocupă în acte rolul de delegat, iar la partidele oficiale nu are dreptul de a oferi indicații de pe banca tehnică.

Între Mihai Pintilii și Lucian Burchel a existat un dialog de la distanță, în care cei doi s-au acuzat reciproc pentru nerespectarea regulamentelor.

Lucian Burchel s-a autosesizat după ce a văzut că fostul mijlocaș este, de fapt, antrenorul lui FCSB și a anunțat că deschide o anchetă. Pintilii a răspuns ironic, transmițându-i lui Burchel să-l suspende cât mai mulți ani și chiar să îl aresteze pentru că antrenează fără să aibă acest drept.

Mihai Stoica a intervenit în subiectul momentului

"(n.r. Pintilii e afectat?) Afectat? Niciodată. Absolut. Avem avocat care se ocupă de asta. Nu e apăsat sau afectat. Era nervos pentru că era meciul şi veneam după perioada asta. Nu e uşor după două săptămâni de pregătire. 

(n.r. despre Pintilii) M-a mirat pentru că el e foarte calm, m-am distrat. Ne-a explicat după Burchel (n.r. ironic). Cum poate să vorbească el de antrenorat dacă nu a antrenat niciodată? De unde ştie el care este pedagogia la o echipă? Că nu ştie!

Habar nu am cine e Burchel, trec pe stradă şi nu ştiu cine e. Îi place să vorbească cu toată lumea, dacă îl sună Arici Pogonici... Burchel răspunde! Vom demonta tot ce a zis Burchel", a spus managerul general de la FCSB la Orange Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!