Mihai Stoica nu se poate abține: "Dacă îl sună Arici Pogonici... Burchel răspunde!"

Mihai Stoica antrenor fcsb FCSB Lucian Burchel mihai pintilii Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 21:17
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 21:30

Situația în ceea ce privește antrenorul de la FCSB este intens comentată în ultimele săptămâni. 

Fără carnet de antrenor și fără licențele necesare, Mihai Pintilii ocupă în acte rolul de delegat, iar la partidele oficiale nu are dreptul de a oferi indicații de pe banca tehnică.

Între Mihai Pintilii și Lucian Burchel a existat un dialog de la distanță, în care cei doi s-au acuzat reciproc pentru nerespectarea regulamentelor.

Lucian Burchel s-a autosesizat după ce a văzut că fostul mijlocaș este, de fapt, antrenorul lui FCSB și a anunțat că deschide o anchetă. Pintilii a răspuns ironic, transmițându-i lui Burchel să-l suspende cât mai mulți ani și chiar să îl aresteze pentru că antrenează fără să aibă acest drept.

Mihai Stoica a intervenit în subiectul momentului

"(n.r. Pintilii e afectat?) Afectat? Niciodată. Absolut. Avem avocat care se ocupă de asta. Nu e apăsat sau afectat. Era nervos pentru că era meciul şi veneam după perioada asta. Nu e uşor după două săptămâni de pregătire. 

(n.r. despre Pintilii) M-a mirat pentru că el e foarte calm, m-am distrat. Ne-a explicat după Burchel (n.r. ironic). Cum poate să vorbească el de antrenorat dacă nu a antrenat niciodată? De unde ştie el care este pedagogia la o echipă? Că nu ştie!

Habar nu am cine e Burchel, trec pe stradă şi nu ştiu cine e. Îi place să vorbească cu toată lumea, dacă îl sună Arici Pogonici... Burchel răspunde! Vom demonta tot ce a zis Burchel", a spus managerul general de la FCSB la Orange Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!