Cristiano Bergodi Banel Nicolita FCSB Rapid Fotbal intern Cristiano Bergodi

„Acolo s-a rupt totul!” Bănel Nicoliță a dezvăluit cum s-a despărțit Bergodi, actualul antrenor al Rapidului, de FCSB

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, s-a aflat în pe banca FCSB-ului în 2009, însă a rezistat doar două luni și jumătate.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 17:55
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 18:01

Motivul ar fi fost o dispută cu patronul Gigi Becali, care i-ar fi solicitat tehnicianului într-o intervenție televizată să folosească un anumit jucător în primul „11”.

Potrivit lui Bănel Nicoliță, fost jucător FCSB, antrenorul italia a refuzat să execute ordinul lui Becali, motiv pentru care a fost demis.

„Nu am lucrat mult cu Bergodi pentru că a avut o discuție cu domnul Becali și s-a terminat. Un super-om. Niciodată nu l-am văzut pe Mache, omul de legătură, să se ducă la Bergodi să îi spună ceva sau să îi dea telefonul.

O singură dată și-a dorit nea Gigi un jucător iar Bergodi nu l-a băgat, iar atunci s-a rupt tot. Din ce știu eu, nu a ascultat. Între domnul Bergodi și domnul Gigi atunci s-a rupt.

Gigi a ieșit la televizor și a zic că își dorește să joace 'X'. Bergodi nu l-a băgat. Un om super, nu vă dați seama cât de bun este. Rapid va deveni o echipă cu care FCSB se va bate la titlu.

Antrenor foarte bun, joacă foarte bine tactic. Când am venit prima oară la FCSB nu știam să stau în teren, m-a pus pe picioare domnul Zenga.

Cu Bergodi stăteam ore întregi. Stătea câte o oră jumătate doar s?? facem antrenament tactic”, a spus Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

Despre Cristiano Bergodi

Bergodi se află la al treilea mandat la Rapid, după cele din sezoanele 2007-2008 şi 2014-2015, în primul dintre ele reuşind să cucerească Supercupa României.

În carieră, antrenorul italian a mai antrenat formaţii ca CFR Cluj, Modena, Pescara, Brescia, Sassuolo, FCSB, Universitatea Craiova sau Sepsi OSK, cu aceasta din urmă reuşind să obţină trei trofee în ultimele două sezoane: două Cupe ale României şi o Supercupă a României.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!