Gigi Becali Dumitru Dragomir FCSB Florin Talpan Steaua Fotbal intern

„A greșit când nu l-a subvenționat pe Talpan!” Cum a pierdut Gigi Becali Steaua

Gigi Becali a pierdut dreptul asupra marcii Steaua, iar motivul ar fi unul incredibil: „nu l-a subvenționat pe Talpan”.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 21:55
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 22:11

Dumitru Dragomir este de părere că Gigi Becali a pierdut marca Steaua, deoarece a intrat în conflict cu Florin Talpan.

Fostul șef de la Ligă condideră că echipa controlată de Becali este adevărata Steaua și să singura greșeală pe care a făcut-o în relația cu CSA a fost aceea că nu l-a „subvenționat” pe Talpan, juristul clubului.

„De Steaua București are cine să se ocupe, Gigi Becali. Că Steaua adevărată este asta din Liga 1, nu cealaltă. Eu știu ce s-a întâmplat acolo, că eu sunt artizanul principal al acestei echipe. Becali nu a greșit absolut nicăieri. A avut însă neșansa să nu se comporte bine cu un jurist.

Despre Talpan este vorba, pe care Gigi nu l-a subvenționat (n.r. nu i-a dat acestuia o sumă de bani) și pe el, ca să nu vorbesc altceva. Adică lovele nu s-au dus și la el, s-au dus la alții. E foarte ușor să găsești chichițe juridice la fotbal. În prima fază când Talpan a început să ridice nasul, atunci trebuia tamponat. După aceea când te ia valul te poate aduce în vâltoare. Pe Gigi Becali însă nu-l interesează dacă îl cheamă FCSB sau Steaua, oricum!”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Realitatea Sportivă.

”Vom fi iar Steaua!”. Scandalul dintre CSA Steaua și FCSB a ajuns la un nou nivel

Din 2014, FCSB încearcă să recapete numele de Steaua.

Fosta campioană a României se luptă în tribunale cu CSA Steaua, pentru emblema și marca echipei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986. CSA Steaua a reușit chiar să ajungă în Liga a doua, însă Asociația Salvați Steaua, grupul care colaborează cu echipa lui Gigi Becali, anunță o nouă victorie.

Ei consideră că motivarea deciziei anterioare a fost plină de contradicții, motiv pentru care atât ei, cât și FCSB, au depus recurs. Virgil Boglea, avocatul care conduce această asociație a vorbit despre proces.

„După ce vom obține decizia potrivit căreia clubul domnului Becali deține palmaresul din 1947 până în zilele noastre, printr-un ulterior demers, suntem convinși că vom recăpăta și marca și numele. Vom fi iar Steaua, pentru că toate elementele ne duc în această direcție!”, a spus Boglea, la Radio Sport 1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!