Viorel Moldovan a dat cele mai tari declarații înaintea meciului de adio al "Generației de Aur": "Sunt o mașină de război!"

Viorel Moldovan meciul generației de aur Rivaldo Romania Fotbal intern Viorel Moldovan / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 13:02
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 13:00

Meciul de adio al Generației de Aur va avea loc sâmbătă, la ora 20:30, și va fi transmis în direct pe Pro TV și VOYO. 

Biletele pentru acest meci de gală s-au epuizat deja, iar pe afiș vor fi prezenți mari fotbaliști ai lumii, inclusiv mai mulți componenți ai "Generației de Aur", care au dus România până în optimile CM 1990, sferturile CM 1994 și optimile CM 1998. 

Componenţii "Generaţiei de Aur" au ținut antrenamentele premergătoare duelului pe stadionul „Arcul de Triumf” din București, VEZI AICI, iar Viorel Moldovan, fostul mare atacant, a "furat" atenția tuturor și început "să dea din casă".

  • Viorel Moldovan / Foto - Gabriel Chirea

Fostul internațional se simte pregătit pentru partidă, chiar dacă nu se află în cea mai bună formă din punct de vedere fizic. În detrimentul acestui fapt, Moldovan se consideră pregătit, chiar o "masină de război".

„Nu ştiu dacă sunt în formă, dar pregătit am fost tot timpul. Tot timpul am fost pregătit, sunt o maşină de război, trebuie doar să ştii cum să mă foloseşti. Chiar dacă au mai trecut anii peste noi, fotbalul nu se uită. Din punct de vedere fizic va fi mai greu, dar de asta suntem aici, să ne punem la punct", a declarat Viorel Moldovan, la unul dintre antrenamentele "Generației de Aur".

Viorel Moldovan: "Îi vâd pe unii bălsămați"

Moldovan s-a arătat mulțumit de numărul de bilete vândute și de faptul că oamenii încă sunt interesați în jucătorii "imbălsămați". Mai mult, Viorel Moldovan se simte foarte emoționat să-și vadă foștii colegi, mai ales să aibă ocazie să joace alături de ei.

"Biletele s-au vândut, va fi sold-out, mă bucur să fim din nou împreună. Când văd ce colegi am avut, mi se face pielea de găină. Dar mă uit la unii şi îi văd îmbălsămaţi, dacă în America nu am fost folosit, acum voi avea mai mult spaţiu de joc. S-ar putea să fie momentul meu, să îi trag după mine", a continuat fostul internațional.

A urmat laudele aduse în modul său caracteristic asupra echipei adverse, formată din cei mai mari fotbaliști ai lumii, inclusiv Luis Figo, Rivaldo sau bulgarul Hristo Stoickhov și speră ca nici ei să nu fie în formă maximă, ca să fie un meci echilibrat și frumos.

"Lotul advers e interesant, cu jucători de mare valoare, sper să aibă şi ei îmbălsămaţii lor. Nu ştiu de ce trebuie să fie ultimul meci, poate pentru unii mai în vârstă. Dar va fi un moment frumos, va fi o fiesta”, a mai adăugat Viorel Moldovan.

  • Meciul Generației de Aur va avea loc sâmbătă, pe Arena Națională, de la ora 20:30, în direct pe Pro TV și VOYO!
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!