Viitorul Christoph Daum Gica Hagi Fotbal intern

Verdictul lui Daum dupa victoria Viitorului si mesajul pentru Hagi: "Lucreaza pentru Romania, apreciez mult ce face el"

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Christoph Daum, a asistat la meciul Viitorul 1-0 APOEL Nicosia, din turul 3 preliminar al UEFA Champions League. La final, acesta a laudat formatia lui Gica Hagi, dar si pe "Rege", despre care a spus ca "lucreaza pentru Romania".

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2017, 12:22
Data actualizarii: Joi 27 Iulie 2017, 12:28

Christoph Daum a laudat Viitorul si mai ales pe Hagi.

"Viitorul este o echipa foarte organizata, cu o circulatie buna a mingii. A controlat meciul. Este important ca nu au luat gol acasa si au marcat. In Cipru va fi difil. Avem multi jucatori interesati la Viitorul, stim ca Hagi lucreaza pentru viitorul fotbalului romanesc. Apreciez mult ce face el aici la Viitorul.

Avem foarte multi jucatori interesanti la Viitorul. Toti jucatorii care joaca atat de bine si la acest nivel european vor putea veni la nationala. Este un excelent rezultat, mai ales daca nu primesti gol pe teren propriu in Europa.

Va fi dificil si in Cipru, dar Viitorul trebuie sa gestioneze foarte bine si acolo. Oricum, jurnalistii din Europa vor gasi iar cuvinte de lauda la adresa echipelor din Romania, mai ales daca se vor califica", a spus Christoph Daum, citat de ProSport.

Modifică setările cookies