Fotbal intern

Verdictul lui Cristi Balaj în privința lui Denis Alibec

CFR Cluj se află pe primul loc în Liga 1, cu un avans de 10 puncte față de ocupanta poziției secunde, FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 08:46
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 10:00

Cristi Balaj, președintele campioanei CFR Cluj, a explicat ce se întâmplă cu Denis Alibec, atacant care nu a făcut deplasarea cu lotul lui Dan Petrescu în cantonamentul din Spania. 

Vârful ardelenilor a anunțat că vrea să plece de la trupa din Gruia și a rămas în Cluj-Napoca, unde se pregătește cu un preparator fizic. Balaj lasă de înțeles că internaționalul constănțean nu va mai evoluat în 2022 pentru formația pregătită de Dan Petrescu. 

”Nu a existat compatibilitate în concepția de joc între ceea ce cerea Dan Petrescu și ce oferea el. Mi-a spus că vrea să plece de la CFR, că nu vrea să meargă în cantonament, mi-a spus că are un preparator. Eu nu am încredere în acel preparator și i-am spus să se antreneze la Cluj.

El acum se antrenează la Cluj. Ne asumăm acest risc de a nu fi bine pregătit, el este la Cluj, dar nu știm dacă va mai juca. El face două antrenamente pe zi, dar la noi jucătorii care sunt în cantonament au prioritate de a fi pe listă”, a spus Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

Unde ar putea ajunge Denis Alibec?

Marius Șumudică ar putea reuni la Malatya talentatul cuplu Budescu - Alibec, care a dat cel mai bun randament sub comanda sa, la Astra Giurgiu, unde au câștigat titlul în Liga 1, în sezonul 2015-2016.

Oficialii lui Yeni au mare încredere în flerul lui Șumudică, după ce el a insistat pentru transferul la fostele sale echipe din Turcia a unor jucători care au făcut față cu brio nivelului de joc, precum Damjan Djokovici, Erik Sabo (Rizespor), Alexandru Maxim, Alin Tosca, Nouha Dicko, Pappis Djilobodji sau Muhammet Demir (Gaziantep FK).  

Balaj a vorbit și despre situația lui Omrani, aflat în Franța.

”În ceea ce priveşte jucătorii care la 1 ianuarie au intrat în ultimele 6 luni de contract, Cestor şi Omrani, clubul le-a făcut propuneri de prelungire înainte de plecarea în Spania. Îi lăsăm să se pregătească în linişte, iar în ultima zi de cantonament o să avem o discuţie cu ei ca să vedem ce decizie au luat.

Omrani are o situaţie specială şi este acasă în Franţa momentan, din cauza unor probleme medicale. Când protocolul medical îi va permite, sperăm până la finalul acestei săptămâni, el va merge la Oliva Nova alături de băieţi”, a mai spus Cristi Balaj, pentru sursa mai sus menționată.

Citește AICI un interviu cu Cristi Balaj acordat pentru Sport.ro luna trecută

Modifică setările cookies