Liga 1

„Am o problemă!” MM Stoica, șocat de strategia dezvoltată de Petrescu la CFR

CFR Cluj s-a întărit în ofensivă în această pauză de iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 22:08
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 22:12

Fostul atacant al lui FC Sochi, Marko Dugandzic, a semnat cu gruparea din Gruia și s-a alăturat trupei pregătite de Dan Petrescu, în cantonamentul din Spania.

MM Stoica, namagerul general al lui FCSB, s-a arătat contrariat de decizia lui Petrescu de a mai aduce un atacant la echipă, în condițiile în care îi are la dispoziție pe Debeljuh, Omrani și Buș.

MM Stoica: „Am o problemă cu atacanții!”

„Am o problemă cu atacanții care fac un singur sezon bun. Dugandzic a apărut de nicăieri, l-a făcut Croitoru să dea câteva goluri la FC Botoșani, apoi a plecat și a dispărut iar. Nu-l recomandă nimic pe Dugandzic să ajungă la o echipă de talia CFR-ului. 

Dar altceva mă șochează. Debeljuh e în mare formă, Omrani e încă acolo, Sergiu Buș și-a văzut visul cu ochii și s-a întors acasă, de ce să-l mai aduci pe Dugandzic? Mai ales că ei se plâng că au mulți jucători în afara listei. E inflație acolo”, a declarat MM la TelekomSport.

În ultimul an şi jumătate, fotbalistul croat a evoluat în prima ligă din Rusia, la FC Soci. Anterior, Dugandzic a jucat în România, la FC Botoşani, dar şi în Italia sau în Croaţia, ţara sa natală.

În vârstă de 27 de ani, Marko Dugandzic, a evoluat şi pentru echipele naţionale de juniori şi tineret ale Croaţiei.

Modifică setările cookies