Liga 1

Ce se întâmplă cu plecările lui Cestor și Omrani de la CFR: ”Clubul le-a făcut propuneri!”

CFR Cluj ar putea pierde doi jucători de bază.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 21:33
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 22:15

După transferul lui Marko Dugandzic (atacant / 28 de ani / Sochi), CFR Cluj se gândește și la plecări. Doi fotbaliști de bază din echipa CFR-ului ar putea pleca. Mike Cestor (29 de ani / fundaș) și Billel Omrani (28 de ani / atacant) ar putea pleca de la echipă.

Ei au intrat în ultimele șase luni de contract, având libertatea să semneze cu orice club în acest moment. FCSB și Universitatea Craiova au pus ochii pe cei doi și sunt gata să îi ”fure”. Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj a vorbit despre situația lor.

În ceea ce priveşte jucătorii care la 1 ianuarie au intrat în ultimele 6 luni de contract, Cestor şi Omrani, clubul le-a făcut propuneri de prelungire înainte de plecarea în Spania. Îi lăsăm să se pregătească în linişte, iar în ultima zi de cantonament o să avem o discuţie cu ei ca să vedem ce decizie au luat.

Omrani are o situaţie specială şi este acasă în Franţa momentan, din cauza unor probleme medicale. Când protocolul medical îi va permite, sperăm până la finalul acestei săptămâni, el va merge la Oliva Nova alături de băieţi”, a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies