VIDEO EXCLUSIV "Va fi Mutu următorul antrenor de la CFR?" Prunea n-a ezitat și a răspuns prompt la Ora Exactă în Sport 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 11:39
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 12:12

Fostul portar al primei reprezentative a dezvoltat vineri dimineața subiecul "Dan Petrescu la națională" și efectele unei astfel de mutări. 

Adrian Mutu (42 de ani) e liber de contract de când s-a despărțit de FCU Craiova, formația patronată de Adrian Mititelu.

Considerat unul dintre antrenorii valoroși ai noului val, piteșteanul își dorește ca într-o zi să o pregătească pe Fiorentina, însă până să ajungă în Serie A e un drum lung. 

Florin Prunea, la Ora Exactă în Sport

Numele lui Mutu a fost vehiculat în ultimul timp pentru funcția de selecționer după plecarea lui Mirel Rădoi, însă cei din FRF s-au întâlnit ieri cu Dan Petrescu, tehnician care va da răspunsul în următoarele zile, așa cum sport.ro a scris joi seara. 

În cazul în care Petrescu va pleca de la CFR, pe lista lui Nelu Varga, omul cu banii de la trupa din Gruia, se află și Adrian Mutu. Florin Prunea și-a spus opinia despre subiect la Ora Exactă în Sport. 

"Eu cred că Adrian Mutu nu e pregătit să antreneze un club de talia CFR-ului și nici națională. Eu cred în el cu tărie, dar rezultatele au lăsat de dorit pe unde au fost. În locul lui, mi-aș face mâna.

Să înceapă de jos pentru că la CFR e un club greu, nu e un club ușor, cu mulți oameni serioși, care se pricep la fotbal, sponsori destul de puternici. Eu nu cred în varianta Adi Mutu la CFR. Cu siguranță că va avea alte oferte, e un antrenor de viitor", a declarat Florin Prunea, vineri dimineața, la Ora Exactă în Sport, de la Pro X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!