Stranieri

„Nu înțeleg de ce Ianis ar trebui să plece de la Rangers!?” Adi Mutu, sceptic cu privire la ofertele lui Hagi Jr. 

Adrian Mutu i-a acordat un sfat lui Ianis Hagi cu privire la viitoarea destinație. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 19:45
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 20:25

Conform publicațiilor internaționale, Ianis Hagi (23 ani) este curtat de AS Roma și Borussia Dortmund. Doar că Adrian Mutu îl sfătuiește pe mijlocașul lui Rangers să nu plece din Scoția și să aștepte până își îmbunătățește calitățile.

Nu înțeleg de ce Ianis ar trebui să plece de acolo!? E o echipă mare Rangers, după părerea mea. Eu cred că Ianis ar trebui să își consolideze poziția și să devină marcator, și la echipa națională are nevoie de gol. Golul dă culoarea performanței pe care o ai, mai ales că de la un decar lumea așteaptă goluri. Așa cum eram și eu, aveam presiunea asta a golului. 

Se va duce cu alt statut, se duce numărul 1 de la Rangers și își alege. Atunci își poate deschide orizontul. El are prestații foarte bune la Rangers, nu e un campionat ușor. Acolo se joacă cu topoarele pe masă”, a declarat Adrian Mutu pentru prosport. 

În 78 de meciuri pentru Rangers, Ianis Hagi a marcat 14 goluri și a oferit 21 de pase decisive. Iar în sezonul trecut, românul și-a trecut în palmares campionatul Scoției, după 9 ani consecutivi în care Celtic și-a adjudecat titlul. 

Hagi Jr., ironizat în presa din Scoția

Românul a beneficiat de încrederea noului său antrenor Giovanni van Bronckhorst în ultimele partidele și nu a reușit, până acum, să fie decisiv. După meciul cu Hibernian, mijlocașul român a fost ironizat de presa scoțiană, care l-a notat cu 5 pentru prestația sa.

„A fost o performanță slabă a lui Hagi, care nu a reușit să ofere prea multe prin pase, dribling sau șuturi. Românul arăta de parcă ar alerga uneori prin noroi”, scrie publicația ibroxnews.com.

Modifică setările cookies