Florin Bratu știe cine ar putea deveni noul mare atacant al naționalei: ”Nici Mutu, nici Pancu, nici Ganea, nici eu nu aveam execuțiile lui”

Florin Bratu louis munteanu Nationala Tricolorii lui Florin Bratu caută victoria în duelul cu Suedia.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 12:10
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 12:18

România este într-o criză mare de atacanți.

Deși în istorie echipa națională a României a avut atacanți mari, precum Adrian Ilie, Rodion Cămătaru, Viorel Moldovan, Florin Răducioiu, Dudu Georgescu sau Adrian Mutu, în prezent zona atacului selecționatei este într-o mare degringoladă.

George Pușcaș, Florin Andone, Claudiu Keșeru sau Bogdan Stancu au reprezentat flancul ofensiv în ultimii ani la națională. Dintre aceștia, doar Keșeru a confirmat în ultimii ani la selecționată. Astfel că, de multe ori, selecționerii au căutat variante de ”avarie” pentru salvarea atacului.

Florin Bratu consideră că Louis Munteanu, atacantul Fiorentinei și al naționalei U21, poate deveni viitorul mare atacant al echipei naționale.

Un jucător pe care vreau să îl câștigăm anul viitor este Louis Munteanu. A fost la mine acum, dar nu joacă la club. El este la Primavera. Apare în ultimele meci ca rezervă la prima echipă, dar încă nu joacă. 

L-am văzut acum, nici eu, nici Mutu, nici Pancu, nici Ganea, niciunul nu aveam execuțiile pe care le are el. I-am spus, trebuie să își dorească mai mult. A fost și accidentat, are nevoie de ambiție și va fi super”, a spus Florin Bratu, la GSP

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!