Dragomir îl laudă pe Mutu: „Muștarul de pe 'mititei' n-a fost bun, dar nu a vomitat! E un gentleman”

Adi Mutu (42 de ani) este liber de contract după despărțirea de FCU Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 19:07
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 19:20

Dumitru Dragomir susține că „Briliantul” are calitățile necesare pentru ca, la un moment dat, să ocupe banca de selecționer al României.

Fostul șef de la Ligă l-a felicitat pe Adi Mutu pentru felul în care și-a făcut ieșirea din scenă la FCU Craiova, ca „un gentleman”.

„Asta are sigur (Adi Mutu), sigur are patalama de antrenor mare.

Eu l-am cunoscut, are și minte Mutu, să știți, nu e băiat prost, deloc. Păi ce, Guardiola când a luat Barcelona, avea experiență? Lucescu când a luat Hunedoara, avea experiență? Experiența și la 70 de ani, nu e suficientă.

Dumitru Dragomir: „Mutu nu a vomitat după 'mititei'!”

A ieșit frumos și pe sticlă, nu a dat în „Mititei”, n-a mâncat „Mititei”. Nu a vomitat după „mititei”. Muștarul nu a fost bun, trebuia să vomite după „mititei”, nu a vomitat, și a avut un comportament de gentleman”, a spus Dumitru Dragomir la la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Adi Mutu a fost demis de pe banca lui FCU Craiova după doar 12 meciuri, dintre care 11 în campionat și unul în Cupa României. În cele 11 meciuri din Liga 1, fosta echipa a lui Mutu s-a impus în două, iar trei le-a încheiat la egalitate.

Așadar, Mutu s-a despărțit de prima sa echipă de club pe care a pregătit-o după doar patru luni. În momentul de față, „Briliantul” se află în negocieri avanste cu o echipă de club din Ungaria.

Modifică setările cookies