Un fost jucător de la UTA Arad și Dinamo are nevoie de ajutor: „Șansa la viață constă în asta!”

Lucian Todea Dinamo II Superliga Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 21:22
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 21:38

Lucian Todea este un fost fotbalist din primul eșalon al României la fotbal care a fost diagnosticat cu o boală grea.

Lucian Todea a evoluat de-a lungul carierei sale la UTA Arad, Bihor Oradea, Dinamo II, Minerul Lupeni, FC Hunedoara, CS Osorhei, Râmnicu Vâlcea, CSC Sanmartin, Crișul Chișineu, unde s-a și retras la finalul lui decembrie 2018.

„Șansa la viață constă într-un tratament în Germania (imunoterapie cu celule dentrice). Costul tratamentului este între 30.000-50.000 de euro. Orice donație mă ajută să ajung la tratament și să am o șansă la viață”, este mesajul lui Lucian Todea, potrivit lui Victor Mihalcea, un apropiat de-al fostului fotbalist.

Unde se pot face donații

„Îi rog pe toți cei care îl pot ajuta pe Lucian să nu ezite. Cer o mână de ajutor și de la influenceri. Hai să începem. Donațiile se pot face în contul IBAN RO57RNCB0318026647400001 deschis la BCR, pe numele de Rodica Todea. Vă mulțumesc! Atât adaug. E urgent, foarte urgent...

EXISTĂ O ȘANSĂ! Am constatat, cu bucurie, numărul mare de prieteni care m-au contactat pentru a afla starea de sănătate a lui Lucian Todea și dacă pot ajuta cu ceva. Ca persoană publică mă bucur de ceva notorietate și la fel ca în alte cazuri, sunt decis s-o folosesc la maximum pentru a ajuta un tip, un om adevărat,  pe cât de talentat pe atât de carismatic, pe fostul fotbalist Lucian Todea, diagnosticat cu o boală cruntă. Hotărât lucru oamenii buni n-au dispărut. Și da, se poate ajuta, și tot DA, există o șansă, ceea ce este mult mai important”, a scris Victor Mihalcea pe rețelele social media.

Cifrele lui Lucian Todea

La CSM Râmnicu Vâlcea, Todea a bifat 14 apariții și o pasă decisivă. La UTA Arad, a participat în cinci meciuri în primul eșalon al României. O singură apariție a bifat la CS Minerul Lupeni, CS Lotus Băile Felix și CS Osorhei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!