Rapid - CFR Adrian Mutu Superliga Superliga

Adrian Mutu reacționează la declarațiile lui Cristi Balaj! Ce a spus antrenorul Rapidului

Rapid București se va duela cu CFR Cluj duminică, de la ora 21:45.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 20:54
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 20:55

Adrian Mutu a prefațat la conferința de presă premergătoare duelului cu CFR Cluj partida din Giulești și a evidențiat faptul că nu s-ar încrede în declarațiile făcute de Cristi Balaj, președintele formației din Gruia.

Fostul arbitru a mărturisit că ardelenii se vor concentra pe jocul cu FC Ballkani din grupele Conference League, unde trupa lui Dan Petrescu are mare nevoie de o victorie pentru a avansa în primăvara europeană.

Mutu: „Nu știu dacă să cred ce declară domnul Balaj”

„Vom întâlni o echipă experimentată, o echipă obișnuită cu orice fel de presiune. Pentru noi e un meci în care trebuie să fim extrem de concentrați, știm puterea lor de a rezista, maturitatea lor. E o echipă care în ultimii cinci ani știm foarte bine ce au făcut. Va fi un meci în care trebuie să ne autodepășim și trebuie să fim foarte atenți.

Au un lot destul de numeros. Faptul că au pierdut nu îl văd ca pe un avantaj, îl văd ca pe o șansă pentru ei de a se reabilita în fața suporterilor. E o echipă obișnuită să fie angrenată în Europa. Nu suntem avantajați. E o echipă obișnuită să joace din trei în trei zile.

La un club de avengura CFR-ului aș evita să spun că vor juca cu ’echipa a doua’. Vom vedea ce echipă va folosi Dan Petrescu. Presiunea este pe ei pentru că sunt campioni, dar și pe noi pentru că jucăm acasă. Încercăm să rămânem în top. Începe returul și se anunță și pentru noi săptămâni grele.

Nu știu dacă să cred ce declară domnul Balaj. Îmi e greu să cred că vor veni doar să facă act de prezență. Din contră, e o declarație care să ne relaxeze pe noi, dar nu se va întâmpla asta, nu suntem nou-veniți în fotbal. Știm că anumite declarații sunt făcute într-un anumit scop”, a spus Mutu.

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj: "Ne interesează în primul rând meciul cu Ballkani"

La sosirea în România, vineri, 28 octombrie, Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a recunoscut că prioritatea lui CFR Cluj pentru următoarele zile va fi meciul din Conference League cu Ballkani, care este programat joi, 3 noiembrie, de la ora 19:45, ÎN DIRECT pe Pro Arena și VOYO.

"În ultima perioadă suntem preocupați în mod special de recuperare. Dan nu are timp suficient să pregătească partidele. E o încărcătură fizică imensă, oboseală chiar și psihică. Nu e ușor să te ridici după un asemenea rezultat, cel de ieri. Nu suntem obișnuiți să pierdem la un asemenea scor, dar sper să fie un duș rece, iar Dan, cei din staff-ul tehnic și medical să recupereze anumiți jucători. Avem anumiți jucători despre care nu suntem convinși că vor face față în următoarea perioadă.

E important și campionatul, și Conference League, dar în primul rând ne interesează meciul joi împotriva celor de la Ballkani. În situația în care am avea un rezultat negativ, nu mai avem cum să remontăm. Pe când în campionat mai sunt multe etape și putem să recuperăm din diferență", a spus Cristi Balaj.

Rapid București - CFR Cluj, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Rapid București se va duela cu CFR Cluj duminică, 30 octombrie, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită LIVE TEXT pe www.sport.ro!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies