Adrian Mutu Marius Sumudica Rapid Superliga

Răspunsul lui Adrian Mutu, după declarațiile lui Marius Șumudică

Marius Șumudică a vorbit despre începutul de sezon foarte bun al Rapidului. Giuleștenii sunt pe locul doi și speră la o clasare cât mai bună în anul centenarului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 20:53
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 20:54

Chiar dacă a criticat, inițial, numirea lui Adrian Mutu în funcția de antrenor al Rapidului, Șumudică a revenit la sentimente mai bune și l-a lăudat pe antrenorul care a dus echipa din Giulești în lupta pentru titlu.

Întrebat despre declarațiile lui Marius Șumudică, ”Briliantul” a spus că-l așteaptă pe acesta la meciurile Rapidului.

”Îl așteptăm la meci pe Marius Șumudică. E rapidist sută la sută, îl așteptăm. Am auzit că zilele trecute a vorbit frumos despre mine de data asta. Îl așteptăm cu drag, mai vedem după meci”, a declarat Adrian Mutu la conferința de presă.

Înainte de meciul cu CFR Cluj, Rapid este pe locul doi, cu 29 de puncte după 15 etape. Giuleștenii au un punct peste următoarea adversară din campionat, care are și două meciuri în minus. Lider este Farul, cu 37 de puncte.

Marius Șumudică l-a lăudat pe Adrian Mutu

Recent întors în rață, Șumudică a vorbit la superlativ despre Rapid și antrenorul Adrian Mutu.

”Nu am nicio relație cu niciunul dintre dânșii (n.r. din conducerea clubului Rapid). Îi respect, îi felicit. Pe Mutu îl felicit, sunt alături de el. Îmi place modul lui de a se exprima, de a se exprima ca antrenor, e opusul meu. Când vorbește, se vede că are dicționarul la el, vorbește articulat, discursul e bine pus la punct.

Am înțeles că are un discurs bun și în vestiar. Se vede că este un lider. Bravo lui!”, a declarat Marius Șumudică, la Fotbal Club.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies