VIDEO Gigi Becali, de partea lui Mihai Rotaru în conflictul cu Mihai Stoica! MM are viitorul stabilit la FCSB 

Gigi Becali FCSB Mihai Rotaru Mihai Stoica MM Stoica Superliga Gigi Becali - MM Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 20:45
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 21:01

Gigi Becali a reacționat după declarațiile lui Mihai Stoica la adresa lui Mihai Rotaru și după ce managerul general al roș-albastrilor a dezvăluit că își pregătește retragerea din fotbal. 

FCSB a remizat cu Universitatea Craiova, 1-1, în runda 26 a campionatului. Elevii lui Mihai Pintilii (38 ani) au controlat meciul încă de la început, iar Malcom Edjouma (26 ani) a înscris încă din primul minut. Cu toate aceastea, roș-albaștrii, la fel ca în meciul cu Farul Constanța, 2-3, nu și-au păstrat concentrarea până la final, și s-au văzut egalați în minutul 90+1. 

Mihai Stoica, pe viață la FCSB 

Meciul dintre cele două părți a continuat și după fluierul final. Mihai Rotaru i-a contestat prezența lui Mihai Stoica la Orange Sport, pe motiv că îi crează FCSB-ului un avantaj, și a depus un memoriu la FRF în acest caz. Ca replică, managerul general al roș-albaștrilor a mărturisit că absolut nimeni nu-i poate îngrădi dreptul la libera exprimare. 

În acest schimb de idei s-a implicat și Gigi Becali. Omul de afaceri a ținut să precizeze că Mihai Stoica va fi mâna sa dreapta la FCSB toată viaț, însă, i-a recomandat să nu mai intre în polemici cu alți patroni din fotbalul românesc.  

„Mihai Stoica o să moară odată cu FCSB! El o să stea lângă mine toată viața. Zice și el că se retrage, după ce a zis Rotaru. 

I-am zis: 'Vezi-ți de treabă! Lasă patronii să vorbească'. Nu e frumos că i-a dat replica lui Rotaru, l-am sfătuit să nu mai comenteze, chiar dacă el a vrut să-i răspundă”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă susținută pe 21 februarie. 

Universitatea Craiova a depus memoriu la FRF din cauza prezenței lui Mihai Stoica la Orange Sport 

„Nu avem niciun meci cu MM Stoica. Am spus părerea noastră, am spus și părerea altora care activează în fotbal. Dacă mă întrebați, niciun conducător de club nu ar avea ce să caute ca angajat permanent, analist TV, la o emisiune cu profil sportiv. Nu este drept pentru celelalte competitoare.

Ai un instrument în plus, pe care celelalte competitoare nu îl au. Federația trebuie să intervină aici. Este un avantaj care i se face FCSB-ului. Pentru că poate să spună orice prostie care va fi preluată imediat preluată de toată lumea. Automat, asta este manipulare”, a spus Mihai Rotaru pentru Fanatik.

Mihai Stoica i-a răspuns lui Mihai Rotaru 

„Memoriul ăsta la FRF e la fel de stupid cum ar fi fost dacă ar fi făcut un memoriu că, dacă echipa sa termină la egalitate, să primească două puncte. E atât de ridicol memoriul ăsta. Ce legătură are prezenţa mea aici cu faptul că îmi exprim opinia? Îmi pot exprima opinia la orice televiziune şi pe reţelele de comunciare. Eu orice scriu pe Facebook se preia, nu trebuie să fiu colaborator.

Că mă jigneşte non-stop... Am promis unui prieten comun că n-o să mai ironizez, dar nu le-am ironizat niciun jucător. Săptămâna trecut l-am lăsat pe Rotaru să vorbească despre FCSB, ştiţi toate ironiile, inclusiv la adresa lui Edjouma. Trag concluzii că vor să joace mai bine cu noi şi mai slab cu alţii.

Nu l-am văzut pe Rotaru să intre pe la Comedy Central, deşi ar fi fost perfect acolo. Nu ai cum să susţii o asemenea aberaţie. Oare mă lasă pe Facebook să-mi etalez cunoştinţele sau în emisiunile pe format Champions League de aici?

Colaborator la emisiuni de profil sunt de ani de zile, aici, dincolo, peste tot. Cum să spui asemnea enormitate? E adevărat că aşa cum sunt unii fotbalişti mai buni, cum sunt conducători mai buni, pregătiţi, alţii mai puţin pregătiţi, fiecare cu şcolile lui, aşa trebuie să înţeleagă şi Rotaru că sunt oameni care se pot exprima mai clar decât alţii. Bănuiesc că are vreo 50 de ani, a prins vremurile de la Revoluţie când voia libertate de exprimare”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!