Propunerea primită de Cristi Bălgrădean: „Un campionat care i-ar prinde foarte bine”

Cristian Balgradean Bogdan Andone FCSB FCSB Liga 1 Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 17:31
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 18:22

Cristi Bălgrădean (33 de ani), dorit de cluburile din străinătate.

Portarul campioanei CFR Cluj se află în vederile mai multor cluburi din Cipru, iar Bogdan Andone (46 de ani) îi propune să plece din campionatul intern dacă va avea o ofertă concretă în iarnă.

Fostul antrenor al FCSB, care acum se află în Cipru, susține că Bălgrădean a mai fost curtat de echipe cipriote și în momentul în care portarul s-a despărțit de clubul lui Becali.

„Da, știu că Bălgrădean este dorit în Cipru. Si eu am avut o discuție, chiar acum ceva vreme, pentru el în Cipru și probabil din acest motiv a rămas în atenția echipelor. 

Acum să vădem, pentru că erau două echipe care erau interesate de el în acel moment, dar el a ales CFR Cluj. Nu știu ce spun acum, pentru că astăzi și mâine este etapă în Cipru.

Andone: „Cu siguranță interes din Cipru există pentru el”

Într-adevăr sunt echipe care sunt în suferință și ar avea nevoie de el. E foarte posibil ca din punctul ăsta mutarea să se facă la un moment dat, daca el va vrea să plece de la CFR, dar cu siguranță interes din Cipru există pentru el.

Am discutat cu el și i-am spus că Cipru ar fi o țară și un campionat care i-ar prinde foarte bine, iar din punctul meu de vedere s-ar adapta foarte bine aici”, a spus Bogdan Andone, potrivit gsp.ro.

Cristi Bălgrădean a fost la un pas de a merge în Cipru în ianuarie 2020, când Gigi Becali a primit o ofertă de 100 de mii de euro în schimbul portarului, însă latifundiarul a ales să nu dea curs ofertei venită de la Omonia Nicosia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!