ULTIMA ORA | Dan Petrescu la Soci? Ce decizie a luat la clubul din Rusia! Comunicatul OFICIAL emis de club: "El este noul antrenor al clubului!"

ULTIMA ORA | Dan Petrescu la Soci? Ce decizie a luat la clubul din Rusia! Comunicatul OFICIAL emis de club: "El este noul antrenor al clubului!"

Rusii au emis in comunicat prin care lamuresc situatia lui Dan Petrescu.

In ultimele zile au aparut tot mai multe zvonuri cum ca Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR. Echipele care s-au aratat interesate de serviciile tehnicianului roman sunt Astana si Soci. Oficialii celor de la Soci au decis sa renunte la discutiile cu Dan Petrescu, nefiind de acord cu conditiile pe care acesta le cerea. Petrescu ar fi cerut sa i sa plateasca clauza de reziliere a contractului pe care il are cu CFR. 

 In comunicatul emis pe site-ul oficial al clubului, cei de la Soci au anuntat ca noul antrenor al clubului este Vladimir Fedotov, tehnician care le-a mai antrenat pe Orenburg, Arsenal Tula si Ural, formatii din campionatul Rusiei.

"Fedotov este noul antrenor principal al lui Soci. A semnat un contract pe doi ani si jumatate", se arata in comunicatul emis de club pe site-ul oficial. FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT