"El trebuie sa mearga la o echipa din Anglia sau Italia!" Dezvaluirile momentului! Unde putea ajunge Dan Petrescu: "Am vrut sa il duc ca secund al lui Mourinho!"

Ioan Becali a vorbit despre plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj.

Dan Petrescu a calificat-o pe CFR Cluj in saisprezecimile Europa League dupa ce s-a impus in fata celor de la Celtic pe teren propriu. Campioana Romaniei a acumulat 12 puncte in aceasta grupa si a doborat recordul de puncte acumulate de o echipa romaneasca intr-o grupa europeana. In ultima vreme au aparut zvonuri cum ca Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR. Giovanii Becali a vorbit in exclusivitate la Ora exacta in sport si este de parere ca Dan Petrescu trebuie sa mai ramana inca un an la CFR dupa care sa faca pasul la o echipa de mijlocul clasamentului din Anglia sau Italia.

"Dan Petrescu cred ca nu va mai avea inspiratia gresita pe care a avut-o. Acum el are liniste financiara. El nu trebuie sa sa se grabeasca sa preia o echipa din Kazahstan. El trebuie sa mai stea un an la Cluj si dupa sa plece, sa mai ia un campionat. Cu 3-4 piese, poate sa contiune aceasta aventura la cluj. El trebuie sa astepte o oferta de la o echipa de la mijlocul clasamentului din Italia, din Anglia. Brighton, West Ham. West Ham ar fi ceva senzational, pentru ca sunt din Londra. Eu am incercat la a doua venire a lui Jose Mouriunho la Chelsea, sa il duc pe Dan Petrescu antrenor secund acolo, dar am zis ca e prea putin pentru el. MNourinho avea staff-ul sau", a spus Ioan Becali la PRO X.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT