Un club din liga a doua si-a deschis cafenea in centrul orasului: "Daca simtiti nevoia unui moment de respiro, veniti sa ne vizitati!"

Un club din liga a doua si-a deschis cafenea in centrul orasului: "Daca simtiti nevoia unui moment de respiro, veniti sa ne vizitati!"

Ripensia Timisoara si-a deschis o cafenea in zona ulta-centrala a Timisoarei.

Ocupanta locului 9 din liga a doua, Ripensia Timisoara, si-a deschis in aceasta saptamana o cafenea in centrul Timisoarei. Ideea i-a apartinut presedinteului Ripensiei, Dumitru Mihu.

"Ideea mi-a venit in urma cu ceva vreme. Am vrut sa fie un loc caldut, in care sa se poate intalni suporterii nostrii sa discute ce a fost, ce este si ce va fi. Acum vreo sase luni mi-a venit ideea, cafeneaua este intr-o locatie centrala. Cam o luna si jumatate au durat amenajarile. Am dorit sa fie un loc de unde sa poata fi achizitionate materiale promotionale, bilete si abonamente", a declarat Mihu pentru liga2.ro

Ripensia Timisoara este un club fondat in anul 1928 si a castigat 4 campionate ale Romaniei si doua Cupe ale Romaniei de-a lungul timpului.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT