Fotbal intern

UEFAntasticul care era să ajungă faianțar în Italia! Cum de a rămas în România. Ulterior a câștigat două titluri cu FCSB și unul cu Astra

Un fost jucător al lui FCSB, poveste neștiută de la începutul carierei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 19:53
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 20:04

Florin Lovin a dezvăluit că în perioada în care îmbrăca tricoul lui FC Bacău primea un salariu de 500 de euro, lucru care l-a făcut la un moment dat să se gândească la o posibilă plecare în Italia unde ar fi urmat să pună faianță alături de tatăl său.

Fostul mijlocaș central le-a cerut 3000 de euro moldovenilor pentru a nu se lăsa de fotbal, iar după mai multe ezitări, oficialii lui FCM Bacău au acceptat doleanțele celui care avea să câștige câțiva ani mai târziu trei titluri în Liga 1 (două cu FCSB și unul cu Astra).

Lovin a vrut să meargă la tatăl său în Italia ca să pună faianță

„La Bacău am semnat contractul pe capota mașinii. Aveam salariu de 500 de dolari. A venit, mi l-a pus în față și m-a pus să semnez. I-am spus domnului Chivorchian: <<Dacă nu îmi faceți 3.000 pe lună, eu nici nu mai merg în cantonament!>>.

I-am zis că mă duc în Italia la tata, pun faianță și câștig 2.000 de euro pe lună. Mereu a fost chestia asta la echipele din provincie. Jucătorii trebuiau să sufere umilințe.

M-a sunat domnul Sechelariu și m-a luat cu înjurăturile de rigoare. I-am zis că am deja biletul luat. Le-am trimis pentru că nu era cacealma. La două săptămâni m-a sunat și mi-a zis: <<Îți fac 1.500 și prime duble>>. I-am zis <<Nu!>> și mi-au făcut cât am vrut!”, a dezvăluit Florin Lovin, potrivit as.ro.

Florin Lovin s-a retras din activitate în 2017. Ultima oară a îmbrăcat tricoul Astrei Giurgiu.

În Liga 1, mijlocașul central a trecut pe la echipe precum FCM Bacău, Steaua (acum FCSB), Galați, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu.

Modifică setările cookies