Transferul de la CSA Steaua la Rapid care i-a scos din minți pe fanii din Ghencea: „Așa l-am pierdut și pe Popovici!”

Steaua Codruț Sandu Rapid Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 13:54
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 14:00

Rapid a transferat unul dintre jucătorii de perspectivă din curtea rivalei CSA Steaua.

Dan Șucu a preluat 50% din acțiunile Rapidului, iar începând din acest sezon clubul din Giulești vrea să dezvolte o strategie asemănătoare cu cea de la FCSB.

Codruț Sandu va imbrăca tricoul Rapidului

Giuleștenii vor încerca să cumpere cei mai buni tineri fotbaliști din România pe care ulterior să-i crească și să-i vândă pe bani mulți în străinătate. În acest sens rapidiștii l-au transferat pe Codruț Sandu, portarul de 16 ani al lui CSA Steaua, component al naționalei U17.

Mutarea nu le-a picat bine fanilor steliști, care au cerut schimbări imediate în managemantul clubului, pentru ca astfel de situații să fie evitate pe viitor.

„Nu este treaba noastră să ne bagăm peste deciziile tehnice ale echipei de fotbal, dar atunci când joci în ultimii ani cu portar under şi ai în propia curte unul convocat la loturile de tineret nu ai cum să îl pierzi. Plus că nu este primul caz al secției de fotbal din ultimii ani! 

Acesta este tipul de management din cauza căruia clubul Steaua i-a pierdut şi pe Popovici (n.r. - înotătorul David Popovici) şi pe mulți alți sportivi. Probabil că va tot pierde tineri valoroși dacă ceva nu se va schimba! 

Tot se schimbă comandanți, dar managerii de secții nu sunt niciodată trași la răspundere. Războiul Stelei trebuie dus pe toate fronturile: al înaltei performanțe continue, cu rivalii tradiționali și cu clubul parvenit”, a fost poziția oferită de suporterii din AS 47.

 

Steaua a încheiat pe patru sezonul trecut, însă nu a avut voie să joace în barajul pentru promovare/rămânere în Liga 1 din cauza statutului clubului.

„Militarii” speră că vor putea promova în sezonul viitor. În noua ediție a Ligii 2, „roș-albaștrii” o vor avea adversară și pe Dinamo, care a retrogradat pentru prima oară în istorie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!