Adi Mutu Giulesti Rapid Superliga

VIDEO Adi Mutu îi readuce cu picioarele pe pământ pe suporterii Rapidului care visează la titlu: „Altul este obiectivul!”

Rapid a încheiat sezonul trecut pe trei în playout-ul Ligii 1, după ce a fost în cărți pentru prima poziție până în ultimele etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 13:19
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 13:37

În această vară rapidiștii au primit un suflu nou de energie după sosirea la echipă a investitorului Dan Șucu, cel care a preluat 50% din acțiunile clubului, iar suporterii au început deja să viseze la titlu.

Adi Mutu mai potolește din etuziasmul fanilor înainte de plecarea în cantonamentul din Austria și anunță că Rapidul va avea ca obiectiv pentru sezonul acesta calificarea în playoff.

„Obiectivul nostru este play-off-ul, nu campionatul, ca să fie clar. Înțeleg entuziasmul multora, dar trebuie să fim realiști. Pas cu pas putem atingem obiectivele, iar obiectivul de anul ăsta este play-off-ul”, a spus Adrian Mutu, înainte de plecarea în cantonamentul din Austria.

Amicalele lui Rapid în cantonamentul din Austria

  • 29 iunie 17:30: Rapid - Spusu SKN St. Polten (Austria)
  • 1 iulie 11:00: Rapid - MKS Cracovia SSA (Polonia)
  • 2 iulie 17:00: Rapid - LASK (Austria)
  • 5 iulie 18:00: Rapid - Slavia Praga (Cehia)

Dan Șucu nu glumește! Milionarul de la Rapid a anunțat care vor fi cele două baze unde se vor antrena giuleștenii

FC Rapid va beneficia într-un an şi jumătate de două baze sportive în nordul Capitalei, Constructorul şi Coresi, amenajarea lor urmând să se ridice în total la aproximativ 8 milioane de euro.

„Noua bază a Rapidului are 3,6 hectare, e fosta bază Constructorul. Deocamdată nu avem un nume, pentru că nu am hotărât care e sponsorul care ne va ajuta. Terenul principal va fi hibrid, la fel ca cel de pe stadion şi îl va folosi echipa mare, vor fi vestiare, sală de forţă, de relaxare, un mic hotel... ceva ce nu prea găsim peste tot în Bucureşti acum. Această bază va fi operată de clubul Rapid. Ea a costat 3 milioane şi un pic de euro, şi investiţia de acolo va fi de 5 spre 6 milioane, termenul de finalizare - aproximativ 18 luni. 

A doua bază este Baza Sportivă Mobexpert, fostă Coresi, iar ea este pentru sportul de masă. Aproximativ 1.000 de copii între 5 şi 17 ani vor face fotbal aici. Această a doua bază va fi operată de Şcoala de Fotbal Rapid, o organizaţie non-profit. Baza pentru sportul de masă a costat 2 milioane de euro, iar amenajarea ei va costa încă 2 milioane, totul va fi gata în 18 luni. Investiţiile în aceste două baze sunt pur private ale mele”, a precizat Dan Şucu - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!