VIDEO Subiectul care "arde" în fotbalul românesc, comentat de Laurențiu Reghecampf

Laurentiu Reghecampf antrenor naționala selectioner romania Fotbal intern Laurentiu Reghecampf
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 14:52
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 15:10

Naționala României poate intra într-o nouă "eră" după ratarea calificării în barajul pentru CM 2022.

Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de pe banca primei reprezentative, iar discuțiile au devenit intense despre viitorul selecționer. Gică Hagi a spus azi că nu e interesat de postul rămas vacant, iar multe indicii duc către Adrian Mutu.

În trecut, și Laurențiu Reghecampf s-a aflat pe o listă scurtă de posibili selecționeri, însă în prezent e sub contract cu Universitatea Craiova, formație patronată de omul de afaceri Mihai Rotaru.

"Subiectul echipei naționale este închis, cel mai important e să așteptăm o analiză din partea celor din FRF, să se ia o decizie, după care vom vedea ce se va întâmpla. Cine este cel mai potrivit pentru echipa națională nu cred că trebuie să spunem noi. Trebuie să hotărască cei care conduc fotbalul românesc.

Cred că în ultima perioadă echipa națională a avut parte de un joc bun. Putem spune că am avut ghinion la meciul cu Islanda, anumiți oameni pot spune că n-am reușit să câștigăm meciul cu Islanda, dar în fotbal se întâmplă și surprize", și-a prezentat opinia antrenorul formației de pe locul al treilea al Ligii 1.

Reghecampf e de părere că Burleanu și Stoichiță au în mână pâinea și cuțitul pentru o decizie dificilă care trebuie luată,

"Sunt multe echipe de mare valoare care au ajuns să joace acest baraj. Cu puțin noroc, puteam să jucăm și noi acest baraj. Dacă nu ne calificam din acest baraj, probabil aveam aceeași discuție. Eu nu văd așa negru. Eu văd o echipă formată din foarte mulți jucători tineri, care vin de la echipa națională de tineret, pe care tot Mirel Rădoi a condus-o și tot el a avut rezultate. Ce se va decide pentru viitorul apropiat trebuie să răspundă președintele FRF (n.r.: Răzvan Burleanu) sau Mihai Stoichiță.

Cred că o calificare la Campionatul European e cel mai important lucru. S-a pierdut o calificare, da, este o tragedie. Dar ce să facem, să ne oprim? Trebuie să mergem mai departe", a declarat Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă, susținută vineri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!