VIDEO Gică Hagi îi întoarce spatele lui Burleanu: „Am început un proiect important la Constanța!”

Gica Hagi FRF Razvan Burleanu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 14:19
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 14:25

Văzut de multă lume drept omul potrivit pentru a-i lua locul lui Mirel Rădoi la națională, Gică Hagi nu pare dispus să preia acum banca primei reprezentative a României.

„Regele” a lăsat de înțeles în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu UTA că în momentul de față este mai preocupat de proiectul pe care îl dezvoltă la Constanța decât de o eventuală venire la națională.

„Eu am început un proiect la constanța, important! Deci e un început... în vară s-a întâmplat un lucru important aici. Sunt aici, lucrez. Încercăm să facem un proiect de succes. Nu am terminat încă muncă, suntem abia la început. Așa că mă interesează foarte tare ce mi se întâmplă aici, la Constanța”, a spus Gică Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

Farul Constanța primește, sâmbătă, de la ora 15:00, vizita formației UTA Arad, în prima etapă a returului Ligii 1. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Mihai Stoichiță îi răspunde lui Hagi: „Ce proiect să faci? La națională vii de trei ori anul viitor”

Directorul tehnic al Federației a dezvăluit planul de alegere al noului selecționer. 

Mihai Stoichiță nu îi împărtășește ideea lui Gică Hagi, aceea că echipa națională are nevoie de un proiect care să se axeze pe tineri, pentru ca în viitor să bifeze constant calificări la turneele finale, așa cum s-a întâmplat în perioada 1980-1990 cu „Generația de Aur”. (Mai multe detalii AICI!)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!