Laurentiu Reghecampf CSU Craiova laci reghecampf Sorin Cartu Fotbal intern "Știți că în două zile pot lucra doar la un singur lucru!" Reghecampf, realist inaintea debutului cu Laci

"Știți că în două zile pot lucra doar la un singur lucru!" Reghecampf, realist inaintea debutului cu Laci

Laurentiu Reghecampf este noul antrenor al celor de la CSU Craiova.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 18:04
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 18:08

Fostul caștigator al titlului cu FCSB vine la Craiova pentru a incerca să-i facă pe olteni campioni, însa le cere oamenilor care susțin echipa să aibă răbdare. Debutul se va produce la partida din Conference League, cu Laci, iar tehnicianul roman e realist și spune ca totul depinde de jucători.

"Cred că rezultatul nu e corect, au fost câteva șanse foarte mari din partea noastră și nu s-a înscris un gol. S-a înscris un gol pe un contraatac al celor din Albania. Nu trebuie să intrăm cu gândul acesta, trebuie să intrăm concentrați. Trebuie să avem și puțin noroc, nu a fost norocul de partea noastră atunci.

Dar cu siguranță, vom da tot ce putem pentru a ne califica. Știți că în două zile pot lucra doar la un singur lucru: mentalitatea jucătorilor, încrederea lor. Să îi încurajăm, să îi facem să înțeleagă că nu putem să facem astfel de erori. Pe mine nu mă veți auzi că am să vin să cer jucători. Dacă am probleme, voi vorbi cu conducerea clubului, personal", a spus Laurentiu Reghecampf.

"Sunt jucători interesanți"

 

Președintele oltenilor a vorbit și el despre returul cu Laci și despre posibilele transferuri pe care formația sa ar putea să le facă în perioada următoare, însă nu a vrut să divulge nimic concret, în ciuda faptului că în presă s-a vorbit insistent despre interesul CSU Craiova pentru Paul Anton sau Andrei Ciobanu.

"Sunt jucători interesanți și vedem, perioada de transferuri e lungă. Ce părere să spunem despre Anton când el este jucătorul lui Dinamo? Cum să vorbim despre el, dacă e jucătorul lui Dinamo, iar Ciobanu e jucătorul Farului? Bineînțeles că ar fi o mare rușine, nu ar fi dezastru, dar e un obiectiv pierdut.

Vom face tot ce putem pentru a câștiga meciul, ar fi o bulină neagră pentru toată mișarea care lucrează la Univiersitatea Craiova. Ar fi o rușine mare să nu ne calificăm, ar fi dezamăgitor pentru tot ceea ce înseamnă dragostea pentru Universitatea Craiova. Mă gândesc la suporteri, ce șoc ar fi pentru ei, dar și pentru noi, ne preocupăm tot timpul să asigurăm cele mai bune condiții jucătorilor", a spus Sorin Cârțu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!