Fotbal intern

Se întoarce la FCSB! Cine este jucătorul polivalent care de ieri a revenit la echipă

Tânărul fotbalist fusese împrumutat în vara trecută la FC Buzău, dar nu a convins la divizionara secundă, în ciuda golurilor marcate.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 08:31
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 08:54

Alexandru Ionuț Neacșu (18 ani), jucător polivalent care poate evolua pe ambele benzi atât în atac, cât și în apărare, sau ca mijlocaș central ofensiv, a revenit de ieri la FCSB după ce împrumutul său la divizionara secundă FC Buzău a fost anulat.

Neacșu juca din vară la Buzău, unde a marcat trei goluri în șase meciuri jucate în Liga 2, la care se adaugă și o reușită în Cupa României. 

Ar putea fi împrumutat la ”satelitul” Unirea Constanța

Nu a fost însă de ajuns pentru antrenorul Cristian Pustai, care a considerat că tânărul fotbalist nu merită un loc în lotul echipei din Crâng pentru retur, așa că Neacșu s-a întors la FCSB. 

Om de bază sezonul trecut la echipa Under 19 a celor de la FCSB, care s-a clasat pe locul 3 în Liga Elitelor, Neacșu ar urma să fie trimis acum ori la formația secundă a clubului din Liga 3, ori la o altă echipă din divizia secundă, Unirea Constanța, club satelit la care FCSB a împrumutat în acest sezon în jur de 20 de tineri fotbaliști.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies