Andrei Vlad Andrei Vlad FCSB FCSB Gigi Multescu Fotbal intern

"Schema" prin care Andrei Vlad ar mai putea spera să redevină #1 la FCSB

Ștefan Târnovanu e actualul portar titular de la FCSB, în timp ce "Messi al portarilor" a devenit rezervă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 18:17
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 18:28

"Schema" prin care Andrei Vlad ar mai putea avea o pojghiță de speranță pentru a redeveni titular

Andrei Vlad a devenit rezervă la FCSB după ce a comis un șir lung de erori. Dacă în trecut patronul Gigi Becali i-a oferit bilete de favoare, în prezent omul de afaceri nu mai are răbdare cu goalkeeper-ul adus de la Universitatea Craiova. 

Messi al portarilor, așa cum l-a supranumit Becali va fi rezervă și la partida de duminică, din etapa a opta a play-off-ului, din deplasare, cu Universitatea Craiova, ora 19:30, live blog pe www.sport.ro.

Gigi Mulțescu, antrenor cu o mare experiență în fotbalul românesc, e de părere că singura soluție pentru Andrei Vlad este să aibă o discuție între patru ochi cu omul care investește la echipa care nu a mai luat campionatul din 2015, de când formația roș-albastră era condusă de Costel Gâlcă.

"Să vorbească cu patronul și cu antrenorul!"

"Dacă nu mai este luat în calcul e clar că nu are de ce să mai rămână la FCSB. Presiunea portarului e foarte mare. Orice greșeală înseamnă ocazie mare sau chiar gol. E cel mai dificil post. E clar că trebuie să fie foarte atent, dar trebuie și protejat de fundași. E foarte important să nu iei gol parabil. Toți portarii greșesc. Dar erorile impordonabile nu pot fi trecute cu vederea.

Eu îl sfătuiesc să vorbească cu patronul și cu antrenorul. Dacă mai au încredere în el să continue, dacă nu, să se ducă în altă parte. Trebuie să se înțeleagă ambele părți. Nu ne permitem să pierdem jucători de la echipa națională”, a declarat Gigi Mulțescu, potrivit fanatik.ro. 

Gigi Mulțescu e antrenorul care l-a promovat pe Vlad la Universitatea Craiova, într-un meci cu Viitorul Constanța. 

  • 1,90 m e înălțimea portarului de la FCSB
  • 30 iunie 2023 e data la care îi expiră contractul cu FCSB
  • 900.000 de euro e cota lui Andrei Vlad

Andrei Vlad, gafă în meciul cu FC Argeș 0-1

Andrei Vlad (23 ani) a gafat decisiv în meciul cu FC Argeș, 0-1, din finalul sezonului regulat, iar asta a avut consecințe asupra tânărului portar, pe care patronul spera să obțină o sumă importantă de bani în trecut. Vlad a fost exclus din lot pentru următoarele două etape, însă reprimit ulterior, dar lăsat pe banca de rezerve. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!