VIDEO EXCLUSIV „El era în sală non-stop, se pregătea foarte bine!” Jucătorul intrat în 'dizgrația' lui Gigi Becali, exemplu la antrenamente 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 10:14
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 10:27

Gigi Becali este deja renumit pentru modul în care 'abordează' situația jucătorilor care îl dezamăgesc prin prestațiile lor, pedepsindu-i astfel cu timp pe bancă. 

Andrei Vlad (23 ani) a gafat decisiv în meciul cu FC Argeș, 0-1, din finalul sezonului regulat, iar asta a avut consecințe asupra tânărului portar, pe care patronul spera să obțină o sumă importantă de bani în trecut. Vlad a fost exclus din lot pentru următoarele două etape, însă reprimit ulterior, dar lăsat pe banca de rezerve. 

Andrei Vlad, un exemplu la antrenamente: „El era în sală non-stop, se pregătea foarte bine!” 

Florin Gardoș, invitat în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”, a vorbit despre situația lui Andrei Vlad, dezvăluind un lucru pe care l-a observat în perioada în care mergea la baza FCSB-ului pentru a se recupera. Fostul jucător al roș-albaștrilor a povestit că portarul se pregătea intens și se afla non-stop în sală. 

„La Vlad au fost mai multe greșeli și la un moment dat a luat decizia asta, e adevărat Târnovanu a intrat foarte bine și a făcut meciuri bune, personal, îmi place. Îmi plac amândoi, am avut ocazia să îl cunosc pe Vlad în perioada în care eu făceam recuperarea la baza FCSB și era în sală non-stop, se pregătea foarte bine, cât îl vedeam eu înainte de antrenamente. 

E un tip serios, dar e greu să fii portar, din multe puncte de vedere e cel mai greu post”, a declarat Florin Gardoș la PRO Arena

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă va mai primi Vlad vreo șansă în echipa roș-albaștrilor, Gardoș a răspuns sincer: „Nu, doar dacă greșește Târnovanu și probabil că ar fi mai bine să plece, pentru că încă e la o vârstă foarte bună, mai ales pentru un portar. Acum sigur nu mai poate fi vândut la aceeași sumă la care se gândea probabil patronul în trecut, dar ar fi important să plece, asta e clar”. 

  • 900.000 de euro este cota lui Andrei Vlad conform Transfermarkt. 
  • 109 meciuri a jucat portarul în tricoul roș-albaștrilor din 2017 și până în prezent. 
  • 400.000 de euro a plătit FCSB către Universitatea Craiova pentru a-l transfera. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!