FCSB, pusă în gardă de un mesaj enigmatic transmis de Paul Papp

FCSB Paul Papp Universitatea Craiova Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 17:57
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 18:09

Universitatea Craiova - FCSB, meci din etapa a opta a Ligii 1, are loc duminică, de la 19:30, ÎN DIRECT în format LIVE BLOG pe www.sport.ro.

Chiar dacă oltenii mai au șanse matematice la titlu, locul 2 e ținta realistă a echipei lui Mihai Rotaru. FCSB se află pe locul secund cu 49 de puncte, în timp ce Universitatea ocupă locul al treilea, cu 45 de puncte. Lider e CFR, care a acumulat după opt șapte runde din play-off (plus sezonul regular la finele căruia s-au înjumătățit punctele) 51 de puncte.

Paul Papp, fost fundaș la FCSB, acum jucător la Universitatea Craiova, a transmis într-o conferință de presă care a avut loc vineri că antrenorul Reghecampf ar miza pe mai multe surprize. Nu a vrut să dezvolte subiectul, însă a lăsat să se înțeleagă că antrenorul vicecampioanei, Toni Petrea, va avea mult de furcă. 

Paul Papp, mesaj misterios îndreptat spre FCSB

"Ne aşteaptă un meci foarte greu contra unei echipe valoroase care se bate la titlu. Noi vrem să atacăm locul 2 şi sperăm să practicăm un joc frumos şi să câştigăm. Cred că antrenorul a pregătit câteva surprize, dar nu pot să spun mai mult pentru că ar însemna să dezvălui tactica şi nu ne-ar face bine nouă.

Se vor întâlni două echipe bune, poate cu un plus pentru ei, pentru că sunt mai sus în clasament şi asta le dă o anumită încredere. Dar şi noi suntem încrezători şi montaţi şi sper ca la final să fie bine pentru noi. Într-o echipă contează grupul, doar uniţi putem câştiga", a spus Paul Papp. 

  • Cum ar putea arăta FCSB la meciul cu Universitatea Craiova: Târnovanu - Ov. Popescu, Miron, Cristea, Radunovic - Olaru, Șut, Oct. Popescu - Cordea, Tănase, Coman

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!