Iosif Rotariu FCSB Omrani Fotbal intern

EXCLUSIV Rotariu, reacție fermă: cum va arăta atacul FCSB-ului după transferul lui Omrani

FCSB e pe locul 14 în campionat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 19:53
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 20:07
Din articol

Iosif Rotariu (60 de ani) și-a spus părerea despre atacul echipei lui Nicolae Dică. 

Gigi Becali a reușit să-și îndeplinească ținta și l-a transferat pe Billel Omrani, fotbalist crescut la școala lui Olympique Marseille. Consacrat la CFR Cluj, atacantul a jucat zilele trecute pentru FCSB 2, în Liga 3, contra lui CS Dinamo, însă a suferit o accidentare ușoară. 

  • Dică și Omrani

Omrani, în 4-3-3

Fost mare fotbalist al Stelei, finalist al Cupei Campionilor Europeni în 1989, Iosif Rotariu consideră că FCSB nu poate juca într-un modul cu doi atacanți, așa cum Gigi Becali lăsa recent să se înțeleagă: Billel Omrani - Andrea Compagno. 

Rotariu, care marți a împlinit 60 de ani, consideră că fostul atacant de la CFR Cluj va evolua într-un sistem cu trei atacanți, fie în extrema dreaptă, fie în flancul stâng. 

"Nu văd un 4-4-2, cu Omrani și Compagno. E un transfer bun făcut de FCSB, dar e nevoie de răbdare în cazul lui Omrani. El va juca, în opinia mea, într-un trident ofensiv alături de Compagno central și Florinel Coman în stânga. Sau în stânga, alături de Cordea pe dreapta și Compagno central. Cel puțin pe foaie, acest atac arată foarte bine la FCSB", a declarat Iosif Rotariu, pentru Sport.ro. 

  • 29 ani are Omrani (1,88 m)
  • 1,88 m e înălțimea fotbalistului care a jucat ultima dată la CFR
  • 1,6 milioane de euro e cota lui Omrani
  • 30 iunie 2024 e data la care îi expiră lui Omrani contractul cu FCSB

„În primul meci îl veți vedea pe teren pe Omrani. Așa trebuie să joace (n.r. - Nicolae Dică, cu doi atacanți), nu dacă se poate. Pe teren trebuie să fie jucătorii valoroși, asta e deviza mea. Antrenorul trebuie să-i așeze. 

Auzeam că spune Dică, dar am zis că nu mă bag, că ar vrea să joace 4-4-2. I-am zis că nu mă pricep și să nu mă întrebe pe mine. Nu mă pricep eu la sisteme, dar el spunea că vrea să joace 4-4-2. Spunea, acum nu știu dacă va face așa”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.

"Îmi place de antrenor, de toți jucătorii. M-au ajutat să mă integrez foarte rapid, suntem foarte serioși la antrenament, lucrăm foarte mult alături de staff.

Acum suntem pe locul 14. Vedem primul meci, cu FC Argeș, avem nevoie să câștigăm. După trebuie să câștigăm fiecare meci. Eu vreau să câștigăm titul, ăsta este obiectivul meu”, a declarat Billel Omrani, după meciul cu CS Dinamo.

Modifică setările cookies