Revolta si impotriva Armatei! Peluza Sud nu mai vrea sa mearga nici la meciurile CSA-ului, ultrasii au mazgalit azi-noapte zidurile din Ghencea

Revolta si impotriva Armatei! Peluza Sud nu mai vrea sa mearga nici la meciurile CSA-ului, ultrasii au mazgalit azi-noapte zidurile din Ghencea

Suporterii Peluzei Sud Steaua, care s-au dezis de echipa lui Becali imediat dupa verdictul din procesul pentru marca, au intrat in conflict si cu oamenii din conducerea CSA-ului.

Ultrasii de la Steaua Sud sunt nemultumiti de conducerea CSA-ului si au anuntat ieri ca vor boicota meciul contra Academiei Rapid, derby-ul pentru promovare din liga a patra. Acestora nu le convine organizarea meciului la Chiajna si il acuza pe comandantul Petrea ca nu a vrut sa duca partida pe National Arena.

Azi-noapte, suporterii si-au manifestat puternic dezaprobarea fata de decizia luata de comandantul CSA inclusiv prin mesaje scrise pe zidurile din Ghencea!

ProSport noteaza ca acestia au umplut zidurile cu mesajul: "Nimeni la Chiajna". De asemenea, ei au scris mesaje impotriva lui Cristian Petrea si au transmis ca actualii conducatori sunt "nedemni de Steaua".


FOTO: Prosport.ro

De ce nu vrea Petrea pe National Arena

Pe de alta parte, cotidianul Gazeta Sporturilor noteaza ca oamenii din conducerea CSA-ului au decis ca organizarea meciului pe National Arena e prea costisitoare. Un meci jucat pe cea mai mare arena a tarii costa 53.000 euro. De asemenea, ar trebui ca CSA sa angajeze o firma specializata pentru comercializarea biletelor, care ar percepe un comision de 8-10%.

Sursa citata mai scrie ca in Ghencea nu se poate juca intrucat gazonul este impracticabil si nu este timp pentru refacerea acestuia.

De asemenea, jucatorii ar fi optat pentru Chiajna, considerand ca suprafata de joc de acolo ii avantajeaza.

SURSA FOTO: PROSPORT.RO

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies